Első terhesség kinek hányadik héten látszott? És milyen alkatúak vagytok?
152 cm és 46 kg vagyok, tehát vékony. Lapos hassal.
KB 7 hetesen volt egy pár napos puffadás akkor nagyobb volt a hasam. Aztán újra teljesen lapos.
17-18 hetesen részemről már látható volt bugyi vonal környékén egy kis domborodas, de ezt más nem láthatta szerintem.
20hetesen feljebb jobb a dombocska és akkor már puffadasnak tűnt, de nem ment már le, tehát nem az volt.
Egyértelműen kismama hasam 25 hetesen lett, akkor hirtelen nőtt egy nagyot. :)
4#vagyok
Nekem is elől volt amúgy a placenta
Magas normál testalkatú vagyok. Az első babával 57 kilóval estem teherbe, 171 cm vagyok. 11-12 hetesen már egyértelmű terheshasam volt.
A másodikkal kicsit több volt a kezdő súlyom, 59 kiló. Vele már 9-10hetesen nem lehetett letagadni, ha szűk ruhában voltam.
157 centi vagyok, sportos testalkat, 50 kilóval és lapos hassal kezdtem a babavárást.
Én kb a 16. héttől kezdtem látni hogy alakul a poci, de külső szemnek nagyjából a 20. héttől lett látható, hogy nem csak beebédeltem. 🙃
Ha akarnám, még mindig el tudnám dugni egy laza pulcsi alá (most 23 hetes vagyok, 52 kg), de miért is tenném, alig vártam hogy a világ is lássa a változást 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!