Minden estben szalmonellás lehetek?
Figyelt kérdés
Nem jól főzték meg a csirkemájat. Már másodjára szedtem belőle, mire észre vettem, hogy nem jól lett átsütve. Rózsaszínes volt a máj. 17 hetes kismama vagyok..2020. márc. 18. 23:47
1/3 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, főleg nem szalmonella. A csirkemájat nem szabad agyonsütni, ha nem vérzett, akkor már megfelelően hőkezelt, és rózsaszín belül (eredetileg barnából).
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy legyen. Középen rózsaszínes volt, mint a steak hús, csak nem folyt belőle semmi.
2020. márc. 19. 00:41
3/3 anonim válasza:
A jól elkészített májnak rózsaszín a belseje, de nem véres. Ha barna belül is az túlkészült rágós is lehet. Nem lesz tőle semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!