6-7 hetesen szédülés mitől ha nem vérnyomás, nem cukor?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok, reggel 1 utrogestan hüvelybe, délután ismét, este progesteron exeltis 200mg szájon át. Fáj a gyomrom tegnap óta,vagy kicsit leljebb. Köldök és gyomor között középen. Fekvő helyemben is negszédülök. Vérnyomás jó, cukor jó,mert szédüléskor rámértem.2020. márc. 16. 17:02
2/5 anonim válasza:
Férjed?! Szüleid?! Anyósod?! Apósod?!
3/5 anonim válasza:
Ez a szajon at szedett prog.exeltistol van. Falba kapaszkodtam olyan hirtelen szedulesi rohamokat okozott. A masik ,olyan hasi panaszaim voltak tole,h fetrengtem,mentot akart hivni a ferjem,azt hittuk vakbelem van. Koldok mellett iszonyu szuro,puffado erzes. En fekve is szedultem,ahogy te. Hivd fel,mond h ezek a tuneteid vannak,engem azonnal atallitott huvelyire,ezt lehet oda is rakni,es elmultak ezek.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is hüvelyi lett. Olyan rossz volt ez az elesettség. Köszönöm, a család normális, mindenki szeret, várjuk nagyon a babát. Puszi mindenkinek!
2020. márc. 18. 06:40
5/5 anonim válasza:
Szia. Orulok hogy jobb. Minden jot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!