Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap lettek pozitívak a...

Tegnap lettek pozitívak a tesztjeim. Lehetséges hogy a cicim oldalt fáj és nem a mellbimbóm? Olyan mintha izomláz lenne bennük. És nőtt is már majdnem 1 számot. Mi lesz később?

Figyelt kérdés

Ezen kívül megjön érzésem van de csak fehér folyásom van. Bár tudom hogy ez normális és hogy rengetegen írták már ezt, de azért remélem hogy nem jön meg...(3 napja késik).

Ma kezdtem el öklendezni (2szer) bizonyos szag után.

Nektek milyen tapasztalatok volt ilyen korai terhességnél?

2008. nov. 21. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, gratulálok!

Nyugi, feszül a melled, és a mellbimbóid is nemsokára reagálni fognak.. Kinek előbb kinek utóbb.

A mindjárt megjön érzés még egy darabig kisérteni fog...

Az, hogy bizonyos szagoktól rosszul vagy, az jó. Változol, hogy a pici védve legyen.

Kellemes babavárást:)

(minden terhességet máshogy fogsz megélni, előző babámnál semmi bajom nem volt az első három hónap alatt (kívánósság, mellfeszülés, émelygés, fáradtság... semmi nem volt), most azonban jajjj...:))

2008. nov. 21. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is inkabb oldalt fajtak a melleim eleinte es rengeteget nottek. A 8. het tajan mar nem az oldalan fajt, hanem akkor kezdett fajni a mellbimbom illetve nagyon erzekeny mindenre ami hozzaer, ha leveszem a melltartot. De a novekedes is megallt, gondolom majd lesznek novekedesi hullamok majd.

Sokat fajt a hasam illetve volt megjonerzesem, volt szinte allandosult hanyingerem. Sokat szedultem is, de kezdek ezekbol kinoni szerencsere.

Miota terhes vagyok, folyamatosan puffadok mindentol. Szerintem meg a sima viztol is. Estere akkora a hasam, mint ha 4-5 honapos lennek.

Gratulalok a babahoz! :-)

10 hetes pockos

2008. nov. 21. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok, babát vársz! Ne izgulj, nekem sem fájt a mellbimbóm, hanem oldalt ahogyan te is írod, de az sem volt vészes, simán tudtam hason aludni. Azután később (12-13 hetesen) elkezdetek nőni, megnőtt a bimbóudvar és sötétebb is lett, és viszket az egész cicim, a bimbó is, ami elég rossz érzés, mert nem tudom vakarni, mert akkor fáj.

Hányni nem hánytam, de sokat émelyegtem, és rossz volt a közérzetem. A hasam szúrkált, az "olyan mintha meg akarna jönni" érzésem volt nekem is.

Orvoshoz még ráérsz 1-2 hét múlva elmenni, addig is elkezdhetsz valamilyen terhesvitamit szedni, de ha nem akarsz akkor legalább a folsavat.(recept nélkül lehet kapni)Pihenj, ne emelj nehezet, ne fürödj forró kádvízben.

Ha bármilyen erős göcsöt tapasztalsz, vagy barnás folyást, vagy vérzést akkor azonnal menj dokihoz!

Mégegyszer gratulálok, problémamentes babavárást és jó egészséget kívánok!

Egy 19 hetes kismami

2008. nov. 21. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat!

Én is puffadok! :) És egyfolytában úgy érzem mintha kifolyna vm belőlem. Az előbb egy elég nagy darab fehér és nyúlós kocsonyás izé jött ki, nem tudom mi lehet, mert amúgy sima fehér folyásom van.

Sok boldogságot Nektek is!

2008. nov. 21. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is két oldalt fáj a mellem, és 75B-ről eddig kb.90C-re nőtt, néha nagyon fáj a mellbimbóm is de csak pár másodpercig. Boldog Babavárást!!!

12 heteske

2008. nov. 21. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy cipóben járunk. Én egy hete lettem pozitív. Pontosan addig pecsételt, és folydogált, ameddig a havimnak kellett volna tartania. Most már nem pecsétel, csak fájnak a melleim, hányingerem van. A családom egészségügyis, és azt mondták, csak a 7-8 hétben érdemes dokihoz menni. Kitartás
2008. nov. 21. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen el kell mennem a jövöhéten dokihoz mert volt már egy vetélésem, és nem akarom ezt is elveszteni. De ha nem lett volna, akkor csak pár hét múlva mennék, amikor már szívhang is van!

Nagyon aranyosak vagytok!

Akinek még van tapasztalata ossza meg velem légyszí, mert jó olvasni, és sokat tanul az ember!

2008. nov. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!