Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy irodaházban dolgozom, de egyedül az irodában, a főnökeim sose járnak be. Az irodaházban magában sokan vagyunk. 14 hetes terhes vagyok, nem könnyű terhesség és valószínűleg heteken belül meg is kell, hogy műtsenek. Kértem a főnököm, hogy dolgozhassak home officeban lévén hogy egyébként sem helyhez kötött munka, de a ‘már csak azért sem’ engedi. Értelmes magyarázatot nem tud adni, pedig tudja, hogy milyen helyzetben vagyok. Én reagálom túl, vagy jogos az aggodalmam? Nem magától a koronsvírustól félek, hanem bármilyen vírustól amit elkaphatok várandósan, műtét előtt.
2020. márc. 12. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vagy táppénzen? Ha a terhességed veszélyeztetett a nőgyógyász azonnal táppénzt javasol és a háziorvos ki is ír. Ez fura ,hogy nem írtak ki ,ha komplikált a terhesség. Ha táppénzre vesznek nem tud mit csinálni a főnököd. Én a 6. Héttől ( az első Uh óta ) táppénzen vagyok hematóma miatt. Most vagyok a 24. Hétben.
2020. márc. 12. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel irodai ülőmunka, és mert bíztam a home office opcióban eddig még nem irattam ki magam. Bár valószínűleg ez meg fog történni, ha ennyire köti az ebet a karóhoz, csak szerettem volna még dolgozni és a pénz is jól jött volna, de így az egész nekem nem ér ennyit.
2020. márc. 12. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha problémás a terhességed és valószínűleg műteni is kell (mondjuk nem mindegy, hogy mi miatt lesz szükség a műtétre), menj táppénzre. Ilyen helyzetben nem dolgoznék, pedig amúgy első terhességemmel 38.hétig dolgoztam. De az problémamentes volt.
2020. márc. 12. 20:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Petefészek műtétem lesz.
2020. márc. 12. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben az orvosodnak már rég veszélyeztett terhesként tp re kellett volna vennie, nem neked kérni, ha terhes vagy és pf műtéted lesz.
2020. márc. 12. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!