Árt az ultrahang a babának?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket a "vonatos effektustól" kíméljetek...2007. dec. 12. 18:24
1/7 anonim válasza:
Nem bizonyították be, hogy árt és a rengeteg ultrahangozott baba egészségesen születik. Az tény, hogy érzik, hallják, de ártani a jelek szerint nem árt. Engem a második babánál 3 hetente néztek, semmi baja nem lett, csak picit többet mocorgott olyankor, de nem is mindig. Fölöslegesen meg nem nézegetik...
2/7 anonim válasza:
Szia!Nem árt.Én a vonatos efektusban nem hiszek, hiszen van olyan ember akinek a 4d-s uh-on alszik a babája.Szerintem nem tudna ha tényleg olyan érzés lenne.Engem is sokat uh-oznak (volt olyan, hogy 2 hét alatt kétszer) és semmi baja a babámnak.Szerintem inkább küldjenek sürűbben mint, hogy valami csak későn derüljön ki.20 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
Ha ártana, biztos nem csinálnák.
De vannak határok. Nekem még nem náztek szívhangot, hiába kértem, (14 hetes vagyok) azt mondták, nem bombázzák feleslegesen, majd 20 hét után.
TEhát ne félj, más babák is egészségesek lettek!!-)
4/7 anonim válasza:
Én utánanéztem,mert engem is aggasztott,több orvos is megerősítette,hogy az ultrahang tulajdonképp olyan hullám,mint a rádió hullám,tehát ugyanaz mintha rádiót hallgatnál.És ha nem indokolt akkor azért ultrahangoznak keveset,mert a babának olyan mint amikor előző nap nagyon hangosan hallgattad a rádiót és elfelejted lehalkítani,másnap reggel bekapcsolod és beleüvölt a csendbe!:)Tehát megijedhet.De a nyugalma megzavarásán kívül nem káros és azt mondták tévhit,hogy károsodhat a hallása.
5/7 anonim válasza:
Nem bizonyított tény,h káros lenne,de az ellenkezője,sincs bizonyítva.Én csak azt tudom,h többen is mondták,menekül a kicsi az UH elől.(Nekem azt akkor csinlta,mikor egy nem szimpatikus orvos vizsgált,idióta nővérkékkel,akik felbosszantottak.)
6/7 anonim válasza:
Tényleg hangos neki,az alvásról annyit, hogy én nem egyszer aludtam már vonaton. Az, hogy nem árt az nem elég, ha nem esik neki jól miért kell zargatni? Az én babám mindig akkor ébredt, mikor ultrahangozzák. A kötelező 4-en kívül nem kell több. Még 4d sem. Majd megnézem a születésnél:)
7/7 anonim válasza:
Az előttem írónak: A második válaszoló vagyok.Amikor Te a vonaton aludtál akkor a fejed fölött robogott a vonat???Ja és nem mindenki jár kedvtelésből uh-ra, mint azt írtam.Én se viccből vagyok túl a hatodikon 20 hetesen, lehet, hogy neked nehéz elképzelni de engem ilyen sokszor küldtek és semmi baja a picimnek és valószinűleg ha közölném az orvosommal, hogy én csak a kötelező 4-re akarok menni elküldene a fenébe.A 4d-ről megcsak annyit, hogy én szertném látni, hogy biztos megvan mindene, nálunk a 2dsen aláiratnak egy papírt, hogy attól, hogy ő nem látja még hiányozhat végtagja.Hát köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!