Normális hogy a 32-33. hétben szinte minden nap érzek össze húzódásokat, meg görcsölök néha és sokszor keményedik a hasam?
Sokszor fáj a medencecsontomnál és lent érzek feszüléseket!
Nem korai ez még szerintetek!
Csatlakozom a másodikhoz.Én is korababára vagyok készítve,ezek miatt.
Ez nem normális.
Szia!
Én már a 17. héttől keményedek, sajnos. Azóta szedem a magnerott tbl-át, napi 4 db-ot, illetve kaptam gyszr-t is.
Most a 34. hetet tapossuk Manóval:), és már nekem is esténként vannak enyhe menszis görcsök, fáj a derekam. Ezek jóslófájások, bár nekem második baba, így a védőnő szerint ez már normális, hiszen készülődik a szervezet a szülésre. Én már 4.hónapja szinte fekszem, nem emelek, kímélem magam. A frontok nagyon közrejátszanak, én érzem magamon, és doki is mondta, hogy ilyenkor görcsölhet is a pocak, sok pihi-pihi-pihi:)
Vigyázz magadra, nem lesz baj, szedjél magnéziumot, ha idáig nem tetted.
szia
33+4 hetes km.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Nekem is második baba és mivel az elsővel még itthon vagyok így pihenni ritkán tudok csak ha alszik napközben egy kicsit a csajszi!
Az első terhességemnél csak a 37.hétben voltak hasonló tüneteim!
Csak félek nehogy korán jöjjön!
Mindenkinek könnyű szülést kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!