Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás-rózsaszín folyásom...

Barnás-rózsaszín folyásom van. Ez magzatvíz csepegés lehet, vagy csak a tegnapi vizsgálattól van?

Figyelt kérdés
Tegnap délután voltam dokinál és mikor este hazaértem sötétbarna folyásom volt, elég sok. Felhívtam a dokit, azt mondta, hogy vizsgálat után ez normális, 1-2 óra alatt elmúlik. Estére aztán szépen fokozatosan elhalványodott és el is múlt. Még ébredés után se volt semmi. Aztán mikor felöltöztem és kimentem pisilni, láttam, hogy megint van vmi barnás-rózsaszín izé. Nem túl sok, de azért jól látható. Ugye nem lehet, hogy a magzatvíz csepeg? Nagyon hálás lennék a gyors válaszokért! Előre is köszi!!!
2008. nov. 21. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad hány hetes vagy
2008. nov. 21. 08:53
 2/7 A kérdező kommentje:
36/37 hetes vagyok (a doki írta így a kiskönyvbe, amúgy én 36nak számoltam) de a 28. héttől folyamatosan kifelé igyekszik a kisfiam és tegnap is azt mondta a dokibácsi, hogy nincs sok hátra, megrövidült a méhnyak és a külső méhszáj is elkezdett kinyílni. Ezért pánikolok ennyire.
2008. nov. 21. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Én két dologra tippelnék: vagy a vizsgálat miatt a méhszájon lett felületi sérülés, ami tulajdonképpen normális, mert terhesség alatt végig, a végén pedig főleg vérrel telített az egész, ezért sok nőnek van emiatt pecsételő vérzése.

A másik az, hogy szintén a vizsgálattól a nyákdugó kezdett el távozni. Az is lehet barnás-rózsaszínes. Milyen állagú? Mint egy sima folyás, pecsételő vérzés, vagy nyúlósabb, masszívabb?

Azt kizártnak tartom, hogy magzatvíz legyen, mert az színtelen, szagtalan, vagy maximum még zöldes lehet, ha a baba belekakál már. De szerintem ez nem magzatvíz.

2008. nov. 21. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 2 vizsgálat után is volt ilyen, én is nagyon megijedtem, vissza is rohantam a dokihoz, de mondta, hogy minden ok.,a vizsgálattól van, csak ha nagyon vérzek akkor menjek a kórházba.Nekem kb.2-3 napig volt még minimális barnázásom, majd elmúlt, de végig feküdtem, mert azt mondta pihenjek. Úgyhogy szerintem Te is pihenj le, ne csinálj semmit!

Boldog babavárást: 36 hetes kismama

2008. nov. 21. 09:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este volt nyálkásabb, ma inkább csak vízszerű
2008. nov. 21. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne aggódj, én inkább a vizsgálatra tippelek. Én is voltam 36. héten vizsgálaton, utána világosbarna valami jött belőlem három napig. A dokim azt mondta a vizsgálattól volt. El is múlt. Szerintem akkor aggódj, ha fájásaid is lesznek vagy vérezni kezdesz.

2008. nov. 21. 09:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugodtam! Most le is fekszek picit :)
2008. nov. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!