17 hetes vagyok. Ma megégedtem a kézfejem a sütővel eléggé látszik! Az most igaz hogy meglátszik majd a gyereken?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 19:35
1/8 anonim válasza:
nem látszik meg ez csak egy népi babona....
2/8 anonim válasza:
Naponta van legalább egy ilyen kérdés.Nem hiszem el,h felnőtt emberek,akik hamarosan egy kisbabáról fognak gondoskodni,ezt komolyan elhiszik.:S
4/8 anonim válasza:
ha egy almát teszel a fenekedhez állítólag nem látszik.
5/8 A kérdező kommentje:
kedves második nem kell rá válaszolni ha nehezedre esik!!!!!!!!!!
2010. júl. 24. 19:50
6/8 anonim válasza:
Nagyon érdekesamiket olvasok!Az én kisfiam 6 hetes, én kb 30 hetes voltam kikor leforráztam a köldököm pörivel( mái napig meglátszik)!És igenis meglátszik a babámon is!!!!!!!!!!
A nyakán hátúl olyan fröccsenés nyom van mint a hasamon!
7/8 anonim válasza:
Nekem szőlőlevél formájú folt van a combomon,
de nem hinném, hogy anyámra esett volna egy fürt szőlő...:)
8/8 anonim válasza:
és ha megnyomjuk a hasunkat véletlenül a szekrénnyel vagy az asztalon az is meglátszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!