Már a 3ik lesz de nagyon tartok tőle. Az elsőnél nem bántam mert egészséges gyerekem született a másodiknál szintén.
De most nagyon félek,tudom mi vár rám
De valahogy..nem tudom megmagyarázni de félek a 3-iktól.
Volt valaki így? Lehet azért mert ahogy az ember halad a korral komolyabban veszi a műtétet. Nem tudom olyan könnyen kezelni mint a korábban. Végig engedik a 40ik hétig? Vagy hamarabb programozzák pl 37-38,héten? Röhelyesnek tartom magam most ijedek meg mikor màr 2x átestem rajta
Nekem csak kettő volt. Az elsőnél egyáltalán nem készültem rá, egy szép terhesség után kudarcként éltem meg, hogy milyen selejtes vagyok (3 hétig kórház volt a végén), ráadásul majdnem ottmaradtam szövődményekkel (még két hét kórház). A másodiknál nagy bátorsággal vágtam bele úgy, hogy úgy nem bírok leélni egy életet, hogy nem próbálom meg, de ettől még végig masszív halálfélelmem volt. Ezúttal kipróbálhattam a természetes szülést egy fél napra, de semmit nem haladt és a végén megkönnyebbültem, hogy újra császár lett és hogy ezúttal minden rendben ment. De persze a műtét alatt még végig nagyon paráztam :) Egyébként pár nappal a 40. hét előttre lett volna időpontom az előző szövődményei miatt, de egy héttel előbb megindult magától. Egy baránőm a harmadik császárnál (de neki plusz egyéb nőgyógyászati műtétje is volt) a 38. hétre kapott időpontot. Érdemes rákérdezni a dokinál, mit tart jónak esetedben, bár többek tapasztalata alapján csak a 35. hét körül szoktak program időpontokat osztogatni (ha egyáltalán programozott lesz).
2020. márc. 3. 11:27
2/4 anonim válasza:
Az első kettőnél hüvelyi szülésnek indult, császár lett. A harmadiknál programozott császár volt, egy kicsit ideges voltam. 39. hét közepén volt a császár. Az első két császárt jól viseltem, a 3. olyan volt, mint az élve boncolás....
2020. márc. 3. 11:34
3/4 anonim válasza:
Én az elsőnél simára készültem császár lett. Olyan lazán vettem, az első felkelést és mindent, hogy nem is értem ez, hogy alakulhatott így. Talán a hosszú vajúdás miatt volt felüdülés. A második program császár lett 39het 5naposan. Kegyetlen volt, minden... És ott döntöttem el, hogy 3.nem lesz. Hiába mész keresztül ugyan azon a dolgon, ha máshogy eléd meg, mások vesznek körül...
2020. márc. 3. 13:15
4/4 anonim válasza:
Megértelek kérdező.
Nekem is 2 volt, most döntöttünk el, hogy jöhet a 3., mégis elő - elővesz a halálfélelem.
Vívódok, mert vágyunk babára, de be is vagyok tojva.
Mindenhol azt olvasom, hogy nő a kockázat, de konkrét tényeket nagyon nem látok, hogy mégis mire kell számítani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!