7 hetesen normális az erős szurkálás alul a hasamban?
Figyelt kérdés
Ma délután óta szurkál a hasam alul . Nem egyfolytában de bele bele szúr és elég erősen . Ez normális vagy bajt jelent?2020. márc. 1. 17:37
1/6 anonim válasza:
Normális. Méhed nővekedése miatt van
2/6 anonim válasza:
Nekem is szurkalt, szerintem is normális :)
Gratulálok egyébként! Sok egészséget és boldogságot
3/6 anonim válasza:
Normális ha nem extrém erős. Ha összegörnyedsz vagy fel sem tudsz állni annyira rossz vagy esetleg vérzel akkor mindenképp menj orvoshoz.
Ha ennyire nem vészes akkor teljesen normális.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2020. márc. 1. 21:55
5/6 anonim válasza:
Normális. Nekem a mai napig szúr/feszít. 3 hónapos múltam. :)
6/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire erős, enyhe hasszúrka teljesen normális ,nő a méhed , húzódnak a méhtartó izmok , feszülnek az inak , de ha erősebb görcsöt vagy fájdalmat érzel akkor javasolt az orvost megkérdezni. A 12. Hétig fokozottan érdemes figyelni a jelekre , nyilván utána is , de addig kritikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!