++ feherje a vizeletben. Normal vernyomas mellett lehet toxemia?
Elsőnél toxémiás voltam.
20.héttől fokozatosan emelkedett a vérnyomásom. 20.héttől elkezdett lemaradozni, de igazán a 30.héttől volt látványos lemaradás. 34.héten borzalmasan felvizesedtem. De annyira, hogy a szememből is csak egy csík látszott. Ekkor kerültem be a kórházba szoros megfigyelésre. A vérnyomásom gyógyszer mellett is az egeket verte.
37+4 indítottak ekkor jelent meg a fehérje a vizeletben. Lányom bő 1 hónap elmaradással született - sorvadt babaként. 1 hetet volt a PIC osztályon. 1 éves korig jártunk fejlődésneurológiára. Most 5 éves egészséges.
Nálam is ez volt bár kicsit később . Aztán a 30. héttől már a cukortol az a WTO ív minden mással is tele van a vizeletem. Én is nagyon paraztam, de minden doki megnyugtatott, hogy ez normális. A biztonság kedvéért mérd azért a vérnyomásodat, de ha minden más rendben van , emiatt nem kell aggódnod.
Fertőzés miatt is lehet, mindenestre érdemes kontrolláltatni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!