Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kellene vérzenem? Szombato...

Nem kellene vérzenem? Szombaton a dokim 6,3 mm-s petezsákot látott, szívhang nélkül. A petezsáknál 9 mm-s bevérzés volt. Azt mondta, valószínűleg elveszítjük.

Figyelt kérdés
Szólt, ha vérzés van, azonnal kórház. De azóta semmi. Tegnap reggel kb egy cseppnyi nagyon halvány barnás-rózsaszínes folyásom lett, gondoltam kezdődik. De annyiba maradt. Már tettem fel hasonló kérdést a napokban, a válaszok hatására még elkezdtem reménykedni. Bár tudom, hogy nincs alapja. Tehát ha bevérzés van, biztosan kell véreznem? Ja, szombaton voltam 6 hetes pár napos.
2008. nov. 20. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. :(

Legközelebb biztosan sikerülni fog!

2008. nov. 24. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Jajj nagyon sajnálom, bíztam benne, hogy ott maradt a baba is!! Lett egy kis angyalkátok!! most már ő fog vigyázni Rátok!

Remélem, hamar sikerül újra a baba, miután eltelt a műtét utáni várakozási idő! Nekem van nem is egy ismerősöm, akiknél az első babát el kellett vennie, mert nem nőtt tovább, és hamar lett nekik újra baba, most már nagyon boldog kismamák, és a babával semmi gond! Persze előbb sírd ki magad, gyászold el ezt a babát, az a pár hónap hamar elröppen!! Jövő ilyenkor akár már otthon szuszoghat a babátok!!!

2008. nov. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!