Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes vagyok. Lehet-e még...

36 hetes vagyok. Lehet-e még nemi életet élni ugy hogy csak a végét tesszük be? Orgazmus nélkül?

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne, de szerintem lehet. A méhszáj zárt , akkor még orgazmus is lehet, nem tudom az miért lenne baj, mikor én a dokimtól kérdem, csak mondja lehet mindent, akkor minek írják itt, hogy 36 hét után ne legyen orgazmus. Elvileg a baba is kifejlődött, ha véletlen beindulna a szülés nem lenne gond az sem.
2008. nov. 20. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Az orgazmus,(nőnél) pont az, ami nem fogja beindítani a szülést. Azért szokták azt mondani, hogy ne legyen sex, mert a spermák tartalmaznak egy olyan anyagot, ami beindítja a szülést, esetleg, de ez nem biztos. én azért vigyáznék a helyetekben. 17 hetes kismama
2008. nov. 20. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet.Nekem azt mondták hogy csak akkor ha zárt a méhszáj.
2008. nov. 20. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
oké. mondjuk énis vigyázok azért . De meglehet oldani hogy nemtesszük be mélyen csak a végét és nem belém élvez
2008. nov. 20. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Én zárt vagyok, 40.-hétbe, mi normálisan sexeltünk, de a spermákat "kint" hagytuk... nincs semmi bajom, a szülés meg nem indult be.... kár! :)

Szerintem használjátok ki még nyugodtan ezt a kis időt, ,mert aztán 6 hétig nuku!

2008. nov. 20. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt olvastam, hogy a spermák felpuhíthatják a méhszájat, de csak abban az esetben indítja ez be a szülést, ha amúgy is már a küszöbön lenne a dolog!

31 hetes kismama

2008. nov. 20. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szeretkezzetek normálisan. Be lehet rakni rendesen, lehet orgazmusod és óvszer sem kell.

A spermák és az orgazmus akkor indítja be a szülést, ha már egyébként is itt van az ideje. A babát a fertőzéstől nem a méhszáj védi, hanem a magzatburok, ez annyit tesz, hogy amíg nincs megrepedve, addig nem kell óvszert használni, nem kell félni a fertőzésektől. És már nem is vagy annyira a terhesség elején, hogy egy-egy szeretkezés hatására megszülj, hidd el, 2-3 hét múlva már te fogsz azon gondolkodni, hogy mivel is lehetne rávenni a babót a költözésre...

További kellemes babavárást!

2008. nov. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!