Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvos szerint csak 18...

Az orvos szerint csak 18 hetes vagyok a baba adataiból itélve: BPD: 42mm THQ: 39mm FL: 27mm. Viszont már holanp leszek 20 hetes. Azt mondta egy kicsit kisebb a baba. Ez baj?

Figyelt kérdés
Meg azt írta a papírra,hogy a placenta a hátsó falon van és a méhszájat megközelíti. Nemtudom,hogy ez mit jelent.
2007. dec. 12. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
34%

Szia! Nekem 19 hetesen a BPD:41mm a többit nem tudom fejből, az uh leletre az volt írva, hogy a menzesz szerint 19 hetes és 2 napos vagyok, de a biometriai adatok szerint 18 hetes és 4 napos vagyok.A dokim szerint akkor és 18 és 4 napos vagyok, később fogant a baba, ennyi az egész.Szerintem ez nem baj, állítólag a végére behozzák magukat a kisebb babák. Szerintem nem kell izgulni. A placenta nekem is a hátsó falon van, de, hogy közel van a méhszájhoz azt nem tudom mit jelent. Talán óvatosan lehet csak szexszelni???(Ez csak feltevés).

21 hetes (menszesz szerint) kismama :-))))

2007. dec. 12. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Szia Én sajnálom hogy a dokid ennyire nem magyarázta el a dolgokat a terhességel kapcsolatba. A terhességi időt az utolsó menszitől számolják, vagyis akkor amikor be ágyazodik. Tehát ha a terhességi hét a 20. a magzat még csak 18 hetes. De attól te még a 20.héthez képest szülsz 9 hónapra. A palcenta még a múlt héten nekem is így volt, de már a héten nem volt a méhszájhoz közel, és a sexhez semmi köze.Annyit és úgy sexeltek amennyit akartok. Az én méreteim a 20.hét és 3 nap:BPD:44.70 HC:173.80 FL:30.10 AC:148.40 nem vagy sokkal kisebb ne aggódj.sok sikert
2007. dec. 12. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nézz utána a méreteknek: [link]

Ezek becsült adatok, eltérés lehet és még sokat alakul. Nekem is kicsit jósoltak sokáig, majdnem 4 kilós lett a végére. A hátsó falon a lepény a legjobb hely. Az, hogy a méhszájhoz közel van, azt jelenti, hogy alul tapadt és figyelemmel követik majd a helyzetét, ahogy nő a méh, feljebb fog húzódni. (Ezt azért kell nézni, mert ha a lepény rátapad a méhszájra, nem lehet természetes úton szülni - ettől neked nem kell félni, mert a "megközelíti" az tényleg csak közelség.) Jó babavárást, minden rendben van!

2007. dec. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!