Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit egyek? 35hetes vagyok és...

Mit egyek? 35hetes vagyok és kb egy hete a gyomrommal szenvedek.

Figyelt kérdés
Székrekedéssel kezdődött arra vettem Hunyadi vizet ami megtette a hatását.Most meg inkább megyeget.Valószínűleg azért,mert elég sok tejet iszok(a savam miatt,amivel már 3hónapja szenvedek)Ráadásul még puffadok is,de,h mitől azt ne kérdezzétek!Alig van amit meg merek enni,h ne legyen fennt a savam,ne legyek tele levegővel,meg ne legyen szorulásom esetleg hasmenésem.Bizos nemcsak Én vagyok így a dologgal.Várom a tanácsaitokat!Nem tudtok esetleg vmi tisztítókúrát amivel rendbejöhetne a gyomorháztartásom és ezáltal jobb lenne a közérzetem?!
2008. nov. 20. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kérdés, hogy mitől van, szinte a savam a torkomban buborékol, fel is fúvódok. Erre csak rennie-t és rennie deflatin-t vagy még a puffadásra az espumisan-t is szedheted. Én is ezekkel vagyok el, deelsőre szedd csak a sima piros rennie-t, mert ha lecsökken a savad, akkor visszafogja a puffadást is.

Ez van .Tisztítókúrákat terhesség alatt nem alkalmazhatsz, főleg, mert ezek a terhesség tünetei és nem is hatna rá ami egyébként igen.

2008. nov. 20. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:

A sima Rennie Nekem semmit se ér.Addig az 5percig hat míg érzem a mentolt aztán meg újra marja a torkom.

Tisztítókúránál pedig semmi komolyra nem gondoltam.(esetleg vmi gyümölcsnapra vagy ilyesi),mert arra,h mit eszek sztem ennél jobban már nem tudok odaügyelni!

Köszi a választ

2008. nov. 20. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

-aszaltszilva nagyon jó a székrekedésre, 1-2 szem kell akkor ha már érzed, hogy nagyon nehéz.

-banán, meg hasfogó. netán ha nagyon megy a hasad.

-ha puffadsz, akkor ne fogyasz szénsavas üdítőket, gyümölcslé jó rá.

- almalé vagy sima alma segít ha nagyon teltnek érzed magad.

- a savadra meg egyél egy kis kekszet, az megfogja.

este meg ne legyen túl lent a fejed, mert visszafolyik a sav.

Sok boldogságot.

26 hetes

2008. nov. 20. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ a második válaszolónak is!

Na megyek sorba.

Szorulásra a Hunyadi víz már bevállt Nekem!

Hasmenésre nagyon hasznosat írtál,mert nem tudtam,h a banánnak ilyen jótékony hatása van.De jó és még szeretem is:)

Hát a puffadással kapcsban.Nem iszok csak sima vizet meg tejet sőtt nem eszem puffasztó ételeket sem mégis!!

Sajna a savamra a háztartási keksz gyenge meg a Rennie is így hát csak a tej segít.Csakhát kinomba olykor-olykor csak iszom-iszom aztán meg meghajt:(

Írtad még a gyümölcsleveket a szénsavas helyett,de sajna mind felnyomja a savam!Hidd el,egy korty baracklevet is megérzek sajna:(Ezért még annyit sem engedek meg magamnak!Hát ez van!De már nemsok van hátra és nemsokára babázhatok:)

2008. nov. 20. 20:20
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Nekem is sok a savam. A Rennie bevált, de a tejet is rendszeresen fogyasztom. Ha viszont Rennie nincs a közelben, akkor a megoldás:

Egyél keveset, de többször napközben. Én kefírrel, és sovány tejföllel csillapítottam a gyomorégésemet. Puffadásra nagyon jól bevált nekem a "HoesC Mild Juice" feliratú alma, grapefruit, és narancsleve. Hasmenésre jó a banán, vagy egy bögre kakaó. Egyébként ha bírod, tarts hetente legalább egy gyümölcsnapot. Almát, és körtét ne nagyon egyél a gyomorsavad, és a puffadás miatt, a többit lehet. Boldog babavárást!

35 hetes kismama

2008. nov. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!