Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most derült ki hogy kismama...

Most derült ki hogy kismama vagyok. Meg akarjuk ünnepelni 7hetes leszek holnap. Ilyenkor már lehet mulatni?

Figyelt kérdés
Szoval vacsora meg minden lesz eggyütt lesz az egész rokonság és zene is lesz meg minden.
2008. nov. 20. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy babonás vagy parás, akkor miért ne lehetne.

Azért a 12.hetet a kismamák nagy része meg szokta várni az "ünnepléssel", addig bármi lehet.

Egyébként gratulálok a babához!

2008. nov. 20. 16:14
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm . ha jobblenne ha megvárnánk akkor megvárjuk a 12. hetet. volt aki tulzásnak tartotta a nagy felhajtást de enmis lesz ez olyan nagy csak 2 éve várjuk a csodát ami végre sikerült:)
2008. nov. 20. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Gratulálok!

Nyugodtan menjél el, egy jó vacsi mindíg jó, csak alkoholt ne fogyassz és nem dohányzó helyre menjetek!

Hogy-hogy most derült ki a baba 7 hetesen?

Sok boldogságot!

2008. nov. 20. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én várnék a helyedben.Tudod ha valami gond van az még csak most vezethet vetéléshez. (persze nem a te hibádból hanem h vmi gond lenne a babuval és azért nem marad meg...vagy hasonlók) A mi rokonságunkban sajna 2 szer is előfordult idén h 8-11 hétre ment el a baba.

Persze ezt te érzed, csak utána lenne rosszabb nektek.

De remélem ilyenről szó sincs! És minden ok lesz.

Gratulálok a babódhoz

Valamint sok örömöt, boldogságot kívánok és boldog babavárást.

30 hetes kismama

2008. nov. 20. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok.

Én azért nem mondtam el senkinek, ha véletlenül baj lenne, akkor utána ne kelljen magyarázkodni, meg visszaemlékeznem állandóan egy vetélésre.

Szerencsére nem lett baj egyébként :)

És drukkolok neked is, hogy minden rendben legyen!

37 heteske.

2008. nov. 20. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok nektek! :) Ha 2éve vártok a csodára, akkor azt a néhány hetet már észre sem fogjátok venni. Én megvárnám a 12.hetet, de ti tudjátok. Örülök, hogy sikerült! Mi is már több, mint egy éve várunk... Nektek hogy jött össze?
2008. nov. 20. 16:23
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát. Akkor azlesz a legjobbha csak egy esti vacsora lesz vagy ebéd és kész. Alkoholt emugysem innák mert még az izét sem szeretem.Nekünk doki segitett hogy összejöjjön mert nemvolt peteérésem. clostit adott és 2. hjonapra jött össze a pici
2008. nov. 20. 16:48
 8/10 A kérdező kommentje:
jaj látom egy kérdésre elfelejtettem válaszolni. szoval mostm,entem dokihoz mire 7 hetes lettem mert előbb nemmertem elmenni. Gondoltam ha elmegyek akkor mátr lesz szivhang is és nagyobb lesz az élmény. de előtte 2 pozitivat teszteltem. csak az a bisztos mikor az orvos is mondja
2008. nov. 20. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért egy kis kikapcsolódás, vacsi nem árt! Az ember ilyenkor még jobban vigyáz magára, tudom. Én babonás voltam, épp csak a legszűkebb család tudta, aztán a legjobb barátok is! De nekünk pl 5-6 hetesen volt az esküvőnk, igaz csak tanuk, a sógoromék voltak ott. Így ők akkor megtudták... Csak ne fáraszd ki magad nagyon! Én nem szeretnélek lebeszélni erről. Egy nyugisabb étterem jó szerintem, halk zene, hogy beszélgetni is tudjatok!
2008. nov. 20. 17:26
 10/10 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen a sok jo tanácsot
2008. nov. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!