Ez magzatviz lehet?

Figyelt kérdés
Egy 10 perce ugy ereztem bepisiltem, szoval elmentem a mosdoba pisilni. De azota mintha folyama5osan szivarogna valami. Első babam lesz es fogalmam nincs milyen ez. 32 hetes vagyok. Meg nem hivtam fel a dokimat, gondoltam varok picit, hatha tényleg csak bepisiltem. Szerintetek?
2020. febr. 15. 16:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig 32 hetesen előfordulhat. Én most 27 hetesen telefonáltam hasonló ügyben, rögtön be is rendeltek kivizsgálásra. Szerencsére nekem nem az szivárgott, de mivel volt rá esély, be kellett menjek.
2020. febr. 15. 18:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szagold meg. A magzatvíz finom édes illatú, a vizeletszagot gondolom ismered. 😊
2020. febr. 15. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várnék tovább, be kell menni az ügyeletre,ott megvizsgálnak és biztosat tudnak mondani.
2020. febr. 15. 18:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy kérdező?Majd írd meg hogy végül bementél-e a kórházba és ha igen mit mondtak.Szorítunk hogy minden rendben legyen!
2020. febr. 15. 19:46
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Én bementem volna,mert ha tényleg a magztvíz szivárog,be kell feküdni.Nekem 33 hetesen folyt el.
2020. febr. 15. 21:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt, hogy kérdéses volt, hogy magzatvíz szivárgás-e. Azonnal mentem az ügyeletre. Gondoltam, döntsék el ott.

Nekem a nyákdugó folyt el ilyen hígan, sajnos a 20. héten. Nem volt már méhnyak, bő 2 ujjnyira kinyíltam minden tünet nélkül. 3 nappal később elveszítettem az iker babáimat...

2020. febr. 15. 21:27
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Bejöttünk a kórházba, a babával minden okés, viszont 3 ujjnyira nyitva vagyok már. A magzatvíz volt, azóta is csak szivárog, nem folyt el. Nem tudjuk mi lesz, de reméljük a legjobbakat.
2020. febr. 15. 21:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy jól vagytok!Gondolom bent tartottak ilyen értékekkel.Még jó lenne ha baba bent maradna a pocakban néhány hétig.Nagyon drukkolok Nektek!!!!
2020. febr. 15. 21:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok h még maradjon bent a babo ameddig csak lehet!
2020. febr. 15. 22:09
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Remélem én is a legjobbakat! Én sem tudtam hogy milyen a magzatvíz szivárgás, ezért kicsit későn jutottunk be a kórházba, így oxitocin kellett, de 1 nappal a kiírt nap előtt voltunk. Viszont leírom, hátha valaki idetéved még a jövőben: kis apró fehér darabkák is vannak a vízben, illetve nem teljesen víz állaga van, hanem kicsit sikamlós.

Kérdező, majd írj hogy mi van veletek!

2020. febr. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!