Lehet hogy gond van?
Szia! Én 10+5 hetes vagyok. Sajnos tudom miről beszélsz,nekem is volt vetélésem és én is rettegek. Sőt, nekem ez a terhességem sem probléma mentes mert van egy ciszta a baba mellett és nem tudják, hogy mi az, miért van ott. Nekem van szívhang hallgató készülékem, 3 napja próbáltam ki először is meg is találtam a szívhangját, azóta minden este gyorsan rákersek, hogy megnyugodjak :) Ajánlom vegyél te is egyet, a későbbiekben is jó lesz meglátod, én az előző két terhességemnél is használtam.
Tüneteim viszont nekem vannak, nem enyhültek a 6. hét óta, óriásiak a melleim, puffadok, émelygek, borzasztó hányinger és fáradtság.
Szóval ezek megvannak de attól még nem vagyok nyugodt.
Neked voltam intenzív tüneteid és azok enyhültek? Vagy nem is voltak?
A szívhang hallgató megnyugtat... Ajánlom neked is. Én jövő hét szerdán megyek dokihoz legközelebb. Kitartást.
Nyugodj meg. Az első babamal folyton hánytam, undor a szagoktol, mellfeszules.
Most a másodikat várom és semmi, ha nem nőne a hasam nem is hinném hogy babát várok, sőt és még mozgekonynak sem mondható. A nővérét 18 héttől éreztem, lerugta a bordaid, kidudorodott. A kis tesó is mozog de apró lágy mozgások, apa is ritkán kapja el a pillanatot pedig már 25 hetes vagyok.
Minden terhesség más és attól mert kevés vagy semmi tuneted nincs az nem jelenti azt hogy baj van a babaval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!