Első pozitív teszt? Üres petezsák?
Sziasztok.Nemvárt után 4 nappal negatív,majd 6 nappal erős pozi lett a tesztem.
Menses alapján 7+6naposnak kéne lennem,de mivel később lett pozi,így szerintem kb.7hét.
Az orvos hüvelyi uhal csak 1 8mm szabályos petezsákot látott.Azt mondta 5 6 hét.
De ez képtelenség,hisz hcg csak a beágyazódás után mutatható ki.Múlthét pénteken hcg 3000 volt.
Érdekelne,hogy aki biztosan tudta a beágyazódás idejét,annak hogy alakult a petezsák.Köszönöm
Köszi,teszted után ez mennyi idővel volt?
Boldog babavárást!
Mi 4 évig próbálkoztunk. Ebből 2 volt reprodukciós intézetben. 5 inszem és 1 lombik.
A hcg méhen kívüli terhesség esetén nő - emiatt megtévesztő. Ha nem fejlődik (jól) az embrió, akkor nem nő. Ezért lehet hcg vérvétellel követni lombik után, hogy mizu. Nem mondom, hogy 1 hét nem a világ, mert tudom, hogy van olyan hogy kibírhatatlanul sok. Drukkolok, hogy bármit mantrázol, csakazértse legyen üres ;)
Nem érdemes ilyenkor már hcg-t nézetni, ugyanis 1200 felett már nem duplázódik 2-3 napinta, és csak idegesíteni fogod magad amiatt, hogy elegendő-e a növekedés.
Az biztos, hogy ez lesz életed egyik leghosszabb hete; de sajnos ennél előbb semmivel sem fogod tudni kideríteni, hogy jó irányba mennek-e a dolgok.
Nem ez az általános.
A HCG 1200-ig 2-3 naponta duplázódik.
1200-6000 között 3-5 naponta,
6000 felett pedig már több, mint 5 nap kell hozzá.
Szóval egyre nagyobb a szórás, és egyre kevésbé lehet egy-egy konkrét eredményből bármire is következtetni; úgyhogy jobb ilyenkor már nem nézetni a feleslefes stressz elkerülése miatt. Az egyetlen egyértelmű eredmény a csökkenés lenne. Ha növekszik, az sem garancia arra, hogy lesz embrió, szívhanggal.
Az egyetlen biztos az UH; és van saját tapasztalatom arról, hogy milyen embertpróbáló ilyenkor 1 hét várakozás.
Kérdező! Bízni, és hinni kell! Kívánom, hogy 8 hónap múlva magatokhoz tudjátok ölelni ezt a babát! Mi is 7 évet vártunk a kislányunkra; maximálisan együttérzek Veled! Kitartás!
11
Kb 9 héttel az első pozi teszt után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!