13 hetesen haskemènyedès bajt jelezhet?
Figyelt kérdés
Reggel èbredèskor kemènyedik, es orgazmus után, ezèrt kerülöm az összebùjásokat is.
Ikreket várok, azèrt lehet? MagneB6-ot szedek terhesseg elejetől, az jo vagy nem kellene mindennap szedni?
2020. febr. 11. 18:06
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg a magnoslov granulátumot, hátha az jobban működik nálad.Nekem ez a MagneB6 nem segített.Nem valószínű, hogy bajt jelent én egy babával voltam terhes mégis az terhesség elejétől keményedtem.
2/7 anonim válasza:
Minden nap kell szedni.Én magnerotot szedtem,abbol nem kell annyi.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam.
2020. febr. 11. 19:53
4/7 anonim válasza:
Szintén ikreket várok, és elég korán kezdett keményedni a pocakom.
Én is a Magnerotot ajánlom. Napi 2-3 nyugodtan mehet (max meghajt egy kicsit)
Érdekes hogy ébredéskor keményedsz. Nekem az elején inkább napközben volt jellemző.
De nem vagyunk egyformák. Beszélj azért a dokiddal
5/7 anonim válasza:
Valaki elmondanà milyen a haskeményedés? A 20. Hétben vagyok , de nem tudom mit kéne éreznem amikor haskeményedés van? Bocsi az offért :)
6/7 anonim válasza:
5-ös. Olyan,hogy a pocakod összeáll egy "gombóccá", teljesen kemény lesz. Pár másodpercig tart,azután enged ez az érzés és "visszapuhul". Kb így tudnám érthetően leírni.
7/7 anonim válasza:
Köszönöm a választ , akkor azt hiszem már éreztem ilyet ,mintha ökökbe szorítaná magát a pocakom majd elenged , ugye valamilyen ilyesmi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!