Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » One step 25ös tesztről vélemény?

One step 25ös tesztről vélemény?

Figyelt kérdés
15.dpo,negatív, viszont sok fura dolgot tapasztalok, pl. Késik 1 napja, jelét sem érzem hogy meg akarna jönni. Nekem mindig 1 héttel előtte jelentkezik a pms, tegnap és az előtt azthittem megfog jönni, mert olyan alhasi fájdalmam volt, de még semmi. Az alhasi fájdalom már szinte elmúlt, emellett még vannak jelek, émelygés, étvágytalanság, minimális mellérzékenység, teszt negatív. Múlthéten nőgyógyásznál voltam, 14mm-es méhnyálkahártyát látott, és mondta hogy el képzelhető korai terhesség. Teszt reggeli 1 vizeletből negatív lett. Lehet még ebből babó?

2020. febr. 11. 12:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként az számít hogy az a teszt 15.dpo és délutáni?
2020. febr. 12. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Azóta teszteltél?
2020. febr. 14. 21:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, ra egy napra halványka pozitív, másnap erősebb pozitív, aztán utána negatív...
2020. febr. 15. 08:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Azóta még mindig nem jött meg, úgyhogy elgondolkodtató hogy mi lehet a baj. Se mensi, se baba.. :( valószínűnek tartom hogy a tesztek hibásak voltak..
2020. febr. 15. 08:08
 15/16 anonim ***** válasza:
10-es facelle tesztet vagy predictort nem próbáltad? One step nem a legjobb, ovu tesztje nekem bevált, a hcg tesztje...nem épp a legmegbízhatóbb.
2020. febr. 15. 08:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Az ovu teszt sem vált be nekem. 27.én éreztem hogy van ovu, egészen 28.a estéig. Viszont a teszt semmit nem mutatott. Rá egy hétre megint fájdogált a hasam alja. Elgondolkodtató, nem e lehetett késői pé.. De ott se mutatott semmit a teszt. 6.án voltam dokinál aki mondta hogy volt pé-m, látszanak a sárgatestek és 7.én pozitív lett az ovu teszt... (a késői ovut ismerősöm mondta, így elgondolkodtam rajta, mivel egyiknél sem mutatta a várt eredményt)
2020. febr. 15. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!