Vokt valaki idén, terhesen influenzás? Mi volt a lefolyása?
Első, a kérdést is olvastad?
Idén.
Egy hónapig voltál terhes? Vagy hogyan? Azt írod, az elején, és már megvan a gyerek... Miért nem lehet arra válaszolni, ami a kérdés????
A baba még nem 100%, holnap fogok tesztelni. 😊
Először tüdőfájdalom, köhögés, aztán magas láz (napokig 39 felett), majd orrfolyás. Folyamatos étvágytalanság, gyengeség, végtagfájdalom. 10 napja kezdődött, most már csak köhögés, néha orrfolyás és gyengeség maradt.
Lándzsás útifű szirupot (alkoholmentes) és sok vitamint, gyümölcsöt szedek/eszem.
15 hetes vagyok, már 2x voltam influenzás.
Először január 2 és 10 között, utána pedig január 25 és még most is tart, bár már jövök ki belőle.
Stodalt, c vitamint szedek, lándzsás utifű szirup, savanyú káposzta, sok gyümölcs.
Fájt a torkom, taknyos voltam, sokat és csúnyán köhögtem, lázas nem voltam csak hőemelkedésem volt.
Először kapart, fájt a torkom, utána taknyos lettem, felment a hőm, majd csúnyán elkezdtem köhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!