Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A haskörfogatnak minden héten...

A haskörfogatnak minden héten kell nőnie?

Figyelt kérdés

31 hetes vagyok, szerdán leszek 32.Ezen a héten még nem nőtt a haskörfogatom, és ez rossz érzéssel tölt el.

És igaz az, hogy akinek hátrahajló a méhe, annak nem lesz akkora hasa? Nálam ez a helyzet, és még csak 96-os a körfogatom. Lányom lesz, első baba, és lehet hogy hátrébb fekszik.A Pici makk egészséges, de már annyian "kicsizték" le a hasam, hogy most már aggódok!

2010. júl. 23. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem "normál" méhem van, és nem nő minden héten. Hanem hirtelen 1-1,5 cm-t, és után egy darabig így is marad. Most múltam 34 hetes.
2010. júl. 23. 07:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Elsőnél se, és most a másodiknál sem nőtt minden héten a hasam.

Sőt az elsőnél pl az utolsó 4 hétben egy centit sem!

Kifejezetten pici hasam volt, ehhez képest 3,5kilós kislányt szültem.

Ne aggódj, sőt inkább örülj neki, hogy pici a hasad, tudod milyen kényelmetlen egy hatalmas pocak??

2010. júl. 23. 07:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!Meg hát van még 2 hónap szülésig.Lehet, csak a végén lesz nagy hasam.Olyan kis aranyos, kerek pocak.Sehol egy csík.Lehet örülnöm kéne.Csak a rosszindulatú megjegyzések nem hiányoznak.Majd próbálok képet csatolni valamelyik nap.
2010. júl. 23. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!