Méhen kívüli terhességnél + vagy - lesz a teszt? És milyen fájdalmat okoz és a terhesség melyik szakaszában?
5 hónapja szültem, 3 óránként szoptatok, még nem jött meg. De már 3-4 hete egyre fokozódó menses szerű fájdalmaim vannak. A tesztjeim negatívak.
Felmerült már minden bennem, mert eddig a baba miatt nem jutottam be a városba orvoshoz, de már muszály lesz elmennem...
A méhen kívüli terhesség mikor okoz fájdalmat? És ez a fájdalom milyen típusú?
szia. nővéremnek volt ilyen.ez néhány éve történt,de nem tudom mennyi idős volt,de elég fiatal terhesség volt.
Ugyan ugy felvolt puffadva,és volt egy pozitiv tesztje.Mindig mondta hogy fájt a hasa.Majd eltelt egy x idő,és a munka helyén össze esett.Bevitték a kórházba,és ott azt mondták,hogy elkezdett bevérezni a hasa,ami ment neki felfele,és a kezét tegye össze hogy nem halt meg.Az orvos szerint egy csoda,és egy hajszál választotta el a haláltól.Méhen kivül volt neki a terhessége,és meg kellett neki "szülni". Remélem te nem kerülsz ilyen helyzetbe.
Igen, én is azt gondolnám, hogy meg fog jönni, de már 4. hete fáj a hasam.
Nem tudom ilyenkor szülés után mennyi hasfájás előzi meg az első mensit, de akkor meg már megjöhetne:-(
Köszönöm a válaszokat, csak érdekelt, hogy ha ilyen tüneteim vannak, kell-e aggódnom valami "másra".
Igyekszem hamar eljutni dokihoz, az a biztos:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!