Ekkorát tévedhet az ultrahang?
az utolsó időben már nem hiznak a babák sőt lehet hogy fogynak is ...
az hogy a crl -ülőmagasság- kisebb lehet hogy csak összehúzta magát v. máshogy helyezkedik semmi rosszra nem gondolnék.
valszeg nemsokára megszületik és meglátod minden rendben lesz...
Minden jót és ne aggódj!
Köszönöm a válaszokat. Olyat rengeteget hallottam a közvetlen környezetemből is, hogy több száz grammnyit tévedtek. Na de, hogy 1 hónap alatt nem változtak volna a méretek? Sőt kevesebb is valamivel.. Akkor mit mért 4 hete a fej kerületnek? Mert azért ott látni, hogy mettől meddig ér a kobakja.
Közben felhívtam a szülésznőmet, és ő is azt mondta, hogy valószínűleg elmérték.
Igen tévedhet az uh,saját példám,szülés elött 1 nappal:3218 gramm becsült súly,és 32-es fejkörfogat,
másnap megszületett az én kisfiam 4070 grammal és 37-es fejkörfogattal.
Simán tévedhet. Sőt, nekem a szülésnél csináltak egy külön uh-t, hogy eldöntsék császáros legyen van sima szülés. A dokinak utána kellett számolnia, mert úgy észlelte, hogy a gép nem valós adatokat ad meg............
Hát úgy is lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!