Ellenanyag pozitivitas mitol, milyen betegseg?
13/5 napos vervetel eredmenye hogy 2 helyen van 1-1 + az ellenanyag szuresnel.
Masodik baba , az elsovel nem volt ilyen .
Negativ vercsoport ezen kivul volt tavaly elott egy missed ab om 8 hetesen .
Szóval a nagyon okos rokonod mit szólt a többi eredményedhez?
Még csak gyulladás sincs,nemhogy daganat.
Nézd csak a CRP-det. Tökéletes. Többszázas akár ezres CRP-érték esetén szó lehet daganatról,de még az sem biztos.
Ápolónőként dolgoztam 25 évig. Találkoztam laborleletekkel.
Amit már írtam is az ellenanyagtermelésedről,az van,egyébként jók az értékeid.
Pihenj és ne görcsölj ezen.
Ja,az alacsony hemoglobin (120-tól jó) vérszegénységre utalhat. Erre nem árt odafigyelni,főleg terhesség alatt. Ha az orvos magától nem veszi észre,kérdezz rá. Vitaminokat szedjed,és jó lenne nézetned vasat is.
De nyugi,ez sem a rokonod által említett kategória.
Eszre vette mar ,azota szedem a vasat stb :) Evek ota /szules ota verszegeny vagyok :(
A crpmre is mondta az ismeros h magas mivel terhesseg elott nekem 1 volt egy leletemen ..Viszont ez szerintem benne van a normal tartomanyba !Lehet terhessegtol egyebkent picivel magasabb a crp ? Vagy nincs koze hozza ?:) koszonom a sok segítséget!!:)
A CRP-szint 4-ig norm.tartományban van nök esetében. Persze az a legjobb,ha egyáltalán nem mutatható ki a vérből. Terhesség nem befolyásolja,de a te 2-es szinteddel nincs semmi baj.
Százszorosára,sőt ezerszeresére is emelkedhet gyulladásoknál,daganatoknál,illetve a magas CRP-szint fokozott kockázatot jelent szívbetegségek kialakulására,de a te értéked semmiképp!
Szívesen segítek,ha tudok.
Jó éjt nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!