Hogyan győzzem meg a párom aki kismama? Költözni kellene, ő azonban nem akar.
Azért ide írok, mert talán más kismamák jobban átlátják a helyzetet kismama szemmel.
Munkámból adódóan költözni kellene, de a párom nem akar.
A kifogása számomra nagyon gyenge.
Ahová mennénk ott elég sok h1n1 megbetegedés volt.Ezért nem akar jönni.
Ingázás nem megoldható.A pénz nagyon jó lenne, persze itt hagyni nem fogom:)
Van 1 sulis 1 ovis korú gyerköc is és most attól fél,ha oda költözünk haza hozzák a kicsinek,vagy elkapjuk bárhol.
Más kismama is így gondolkodna?Én nem értem a logikát?Mivel tudnám meg győzni?
30 hetes egyébként, és túl parás kismama.
Remélem tudtok valami tippet adni, talán ti kismamák jobban megértitek mi zajlik benne.
Próbáljatok leülni és nyugodtan megbeszélni. Manapság oda kell költözni egy családnak ahol munka van...nem lehet válogatni. A gyerekekre kell gondolnotok, hogy nekik mindent meg tudjatok adni. Mi is költözés előtt állunk, jövő tavasszal fogunk kb 200 km-re elköltözni. Már most pakolnék és mennék, ha lehetne...26 hetes veszélyeztetett kismama vagyok. Eszembe sem jutna hogy a h1n1 miatt nem megyek. Sajnos nekem elég problémás a terhességem, emiatt nem tudunk most menni (mindenféle házimunkától el vagyok tiltva, így még dobozolni és kipakolni sem tudnék). De ha a kedves párodnak problémamentes a terhessége akkor a helyében azonnal mennél. Tapasztalatból tudom hogy egy kismamát "meghülyítik" a hormonok, de nem szabad ennyire félni a fertőzésektől, ilyen alapon az utcára se menjenek ki a terhesek.
Remélem meg fogjátok tudni beszélni!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.Igazából ott az ő családja sokkal közelebb lenne mint itt ahol élünk.Tényleg nem értem.
Talán lehet abban valami,hogy az újtól fél,de akkor hogyan tudnék segíteni neki?A munkám sajnos sok időt fog elvenni,(olyan is lehet,hogy egész nap nem leszek otthon) ezért sem szeretnék itt maradni,ahol most vagyunk,mert itt nincs senkink.Neki akarok jót, de mintha nem akarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!