Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség vége felé lehet...

Terhesség vége felé lehet ilyet használni?

Figyelt kérdés

[link]

Azt írja lehet terhesség alatt de nem tudom a. 38. Héten lehet e.

Vagy másfelé hüvely tablettát, ami segít emgovni a fertozesektol?",esetleg ami már kialakult azon hasznal

Nem tudom konkrétan van e, de nagyon félek hogy így a végére osszeszedek valamit. Nyilvános wckre sosem ülök rá.

Az utóbbi par napban nagyon sok folyasoom van és érdekes szaga van, de nem mondanám büdösnek. Rettegek hogy elkapok valamit.

2020. jan. 20. 17:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Nincs saját orvosom, vizsgálatra pedig már nem kell mennem.
2020. jan. 20. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod tablettával megelőzni. Mitől szednelmossze fertőzést? Moss kezet, takarítsd a wc-t, fürdőszobát, idegen helyen takard le az ülőket, vagy töröld le fertőtlenítő kendővel.
2020. jan. 20. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom iagzabo bennem van ez a félelem, de lehet már tulgondolom.

30 hetesen nézték utoljára Mehszajat

Azóta fogalmam sincs mi van ha nyitva van így nem lehetne ilyeneket alkalmazni igaz?

2020. jan. 20. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem használnám az biztos, meg hülyeség is, ha gombás fertözésed van, akkor menj el nőgyógyászhoz, nem 38 hetes terhesen kell vény nélküli hüvelykupokat használni.
2020. jan. 20. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nyitva volt a mehszajam 2 ujjnyira a 38.heten, és a dokim engedte a canestent. Egész terhesség alatt végig kísért a gombás fertőzés
2020. jan. 21. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!