Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj hogy még nem hiztam...

Az baj hogy még nem hiztam semmit? Hétfön voltam a védönönél és mikor megmért meglepödött hogy 1 kg se jött fel! 3 honapos kismama vagyok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Én a 16. héttől kezdtem el hízni, egy hónap alatt 5kg-ot aztán megint semmit és azota szépen lassan jönnek fel a kilók...Nem vagyok se kívános és nem eszem többet..ne aggódj!

37 hetes kismama

2008. nov. 19. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ez jo.Az én védőnőm ebben az időben attol akadt ki,hogy szedtem fel 3kg-ot.Tehát az én védőnőmből kiindulva nem baj.A kolléganőm 23hetes és 3kg-ot hizott csak.Minden rendben van nála.Szerintem nem probléma,örülj neki.
2008. nov. 19. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha 3 hónapos vagy, akkor 10-12 hetes lehetsz. Ne aggódj, én a 12. hétig nem hogy híztam, hanem fogytam. Mínuszban voltam 2 kg-mal, és a védőnőmet ez nem is zavarta. Majd egyik napról a másikra, lassan, de megindultunk.

A 16. heti védőnői látogatáskor már 1 kg plusz volt rajtam.

Most a 30. héten pedig 7-nél tartunk.

Ne aggódj, te is fogsz hízni, és a babának ettől még nincs semmi baja.

2008. nov. 19. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Szia.

Nem gond, sőt még jó is. Kevesebbet kell majd leadnod.:)

Viszont igyál sokat nehogy kiszáradj!

2008. nov. 19. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Én sem híztam egészen a 18.hétig. Vagyis az akkor mérlegeléskor mutatott 2 kiloval többet :)

Szerintem a középidőben, illetve a végefelé megindulnak a kilók, az tuti.

2008. nov. 19. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Én ma voltam védőnőnél, 24 hetes vagyok és még csak 4 kilót híztam, amin csodálkoztam is.

A fiamnál a végére 18,5 jött fel, bár csak a baba 4 és fél kilós volt.

2008. nov. 19. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 18 hetes és először is a sok hányástól lement hat kiló most abból egy visszajött.Biztos vagyok benne, hogy ez még változik és kúsznak fel a kilók mert elég sokat eszek mert folyton éhes vagyok, de eddig ennyi volt.Biztosíthatlak nem baj.
2008. nov. 19. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!