Honnan lehet tudni ultrahang nélkül, hogy mekkora a baba?
Elhagytam a 40. hetet, sűrűsödnek az nst-k. Így ma is voltam, egy nővér fel akarta kelteni és jól megnyomogatta. Szerinte alacsony a súlya (??). Majd a hasam alját tapogatta elég erősen, azt mondta érzi a fejét, lehet csak azért tűnik kisebbnek, mert már elég lent van.
Azon kívül, hogy természetesen ez nem hagy nyugodni, nem jövök rá, hogy lehet ezt tapintásból megállapítani?😀
Szerintetek lehetséges?
37 hetesen voltam utoljára az orvosomnál, aki azt mondta, normál súlyú lesz, de nem írta rá a papíromra, mennyit mért (ha mért egyáltalán..) legközelebb kedden megyek ultrahangra.
A gyakkorlott szakemberek elég jól be tudják tippelni..
A kicsi/ nagy az relatív..
Nekem mindig azt mondják kicsi babám lett.
Szerintem 3000g annyira nem kicsi.. csak kisebb a mostanság megszokott majd 4 kg vagy afeletti babákhoz kèpest
Köszönöm a válaszokat!
Kedves privát üzenetes, "sinn". Kérdésedre válaszolva, mely szerint a körülmetélt, avagy metéletlen pénisz e a szebb, érdemben nem tudok válaszolni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!