Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a sok tüsszögés, köhögés...

Árt a sok tüsszögés, köhögés a babának?

Figyelt kérdés

Annyira aggódom, mióta terhes vagyok, még jobban kijött az allergiám. Néha egész rohamaim vannak, annyit tüsszögök, nehezen kapok esténként levegőt, köhögök. Aggódom a babám miatt, nem lesz-e baja.

18 hetes kismama

2008. nov. 19. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is folyamatosan tüsszögök, napi 20-30-at és ez már így megy mióta babás lettem!

MOST 35 HETES VAGYOK! Gondolhatod. Néha nevetek rajta, a gyerek nem az énekhangomat, hanem a tüsszögésemet fogja felismerni, amikor kibújik belőlem. :)

Biztos hogy nem lesz semmi baja a babának ezektől, többeket több helyen is megkérdeztem már!

Kitartás!

2008. nov. 19. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem lesz semmi baja.

Én 22 hetesen elkaptam egy jó kis náthát, kb. 1 hétig szenvedtem vele. Ma már 30 hetesek vagyunk, és minden rendben van a kicsivel.

2008. nov. 19. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nei zgulj,ez normális. Nővérem most terhes a 4. gyermekével(szóval már profi,ha lehet így mondani:) és ő is sokat tüsszögött mindegyik terhességnél.Utánaolvasott és mint kiderült ez a terhesség egyik jele:Dha alapból allergiás vagy gondolom mégintenzívebb.
2008. nov. 19. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. :-))
2008. nov. 20. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!