Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi számít túl sok magzatmozgás...

Mi számít túl sok magzatmozgásnak?

Figyelt kérdés

Olvastam egy könyvben, hogy az sem jó, ha szokatlanul sokat mozog, vergődik a magzat. De mi számít vergődésnek?

Az én babómnak vannak olyan napjai, amikor alig mocorog, van, amikor meg 2-3 másodpercenként kopogtat 5-10 percen keresztül. Nem gondolom, hogy vergődne, baromi unalmas lehet odabenn, valamivel muszáj elfoglalnia magát :)

Nektek volt olyan, hogy nagyon mocorgott, és úgy éreztétek, valami nem oké? Lett valami?

2020. jan. 17. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Hàt ööö
2020. jan. 18. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt persze, nem lett semmi gond.

Mi az, hogy 2-3 másodpercenként "kopogtat"? 😀 Nem lehet, hogy csuklik?

Olvass kevesebbet, nekem bevált:D

2020. jan. 18. 04:22
 3/3 A kérdező kommentje:

De, valószínűleg csuklik, csak mégis olyan kopogtatós érzés :D

Nem paráztam be rajta, csak szimplán érdekel, tényleg van-e ilyen :) Egy csecsemőgondozós könyvben volt, azt meg azért nem árt nézegetni szerintem.

2020. jan. 18. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!