A férjem nem örül a második gyermekünknek. Őszintén össze vagyok omolva. Mit lehet tenni ilyenkor?
Van egy lanyunk 3 éves szerettünk volna neki tesot így közös elhatározásból neki vágtunk. Férjem fiút szeretett volna de kiderult a genetikai vizsgálaton hogy lány.
Napok óta duzzog, nem mondja ki de kerül, nem beszél velem látom rajta hogy ez az oka. Nem segít semmit a gyerekkel kapcsolatban.
Ma kibukott belőle, hogy ha tudja hogy ez lesz nem vágott volna bele meg hogy nem érdekli se a neve se semmi ami a babával kapcsolatban áll.
Soha nem volt ilyen, nem ismerek rá. Belül össze omlottam amiért így viselkedik velem/velünk.
Volt már más is így? Fog ez változni valaha is?
Mit tegyek? Több éve házasok vagyunk, illetve előtte is együtt voltunk. Ismerem a férjem soha nem volt ilyen.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mondanám, hogy hibáztasd, mert ő tehet róla, ilyen a genetika; de ez csak olaj lenne a tűzre.
Pár napig hagyd puffogni, de ne hagyd, hogy bele lovalja magát, beszéltesd az érzéseiről.
De tudta h lány, mert kb az ő családi vonalán csak lányok vannak. Nálunk is inkább de akadnak fiúk is.
Én is félek ettől hogy a kicsi megérzi.
Borzasztóan érzem magam, ráadásul úgy nyíltan nem a nemre helyezi a hangsúlyt hogy az nem tetszik neki csak maga az egész gyerek projekt.
Csalódtam benne, minden téren. Holnap újra leülünk de kétlem hogy változna bármi is.
Azt akartam írni, amit a hármas. :)
Amúgy meg hagyd, idővel lenyugszik és megbaratkozik a dologgal.
"Ha tudta volna, hogy ez lesz"?
Felnőtt ember nem tudja, hogy két biológiai nem van?
Beszélj vele, higgadtan. Neki is joga van az érzéseihez. Rendben van, ha csalódott, mert szeretett volna egy fiút is. Akivel mondjuk focizhat meg aki továbbviszi a nevét. De ahhoz nincs joga, hogy ezért akár neked, akár később a gyereknek szemrehányást tegyen. Mert erről senki sem tehet, ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!