Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Progeszteron pótlás okozott...

Progeszteron pótlás okozott valakinél hasmenést?

Figyelt kérdés
5.héten kaptam “barnázás” miatt Ultrogestan hüvelykapszulát, 100mg 2x1 ahogy elkezdtem használni, másnap már kezdtem émelyegni hányni, ezt a terhességre fogtam aztán hasmenést is elkapitt ami véres és nyákos. Széklettenyésztés folyamatban. Ma reggel megcsúsztam az idővel és nem tudtam felhelyezni a progeszteron pótlást. Kora délután óta semmi bajom. Lehet a hormon okozza? Járt valaki így?

2020. jan. 14. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem csak émelygést, hányást okozott. A vér lehetett még a kevés progeszteron miatt, főleg ha ma nem jelentkezett. Azért legközelebb inkább csússz meg az idővel, de tedd fel magadnak! :)
2020. jan. 14. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Én szájon át szedhető progeszteron gyógyszert szedtem igaz, de szédültem, émelyegtem tőle.
2020. jan. 16. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!