Csütörtök ota fáj a hasam. A doki szerint joslofájás. De nem görcsöl csak fáj a hasam alja. Ez már az lenne?
Figyelt kérdés
35hetes vagyok.mennyi lehet még a szülésig?2008. nov. 19. 15:06
1/4 A kérdező kommentje:
mégis vissza irt 2héttel a méretek alapján.
2008. nov. 19. 15:09
2/4 anonim válasza:
nekem is sokszor tompán fáj, teljesen kibirható de érzem és más mint a joslófájások..szerintem ha nem erős meg nem vérzel akkor ez normális..nyilván beilleszkedett a baba feje és feszithet is..nekem nagyon fáj mikor mozog nyillal lefele mindenhova és nekem is 34-35hetes korom óta van...most 37 hetes vagyok.
Ne aggódj
3/4 anonim válasza:
ja és nem a méret fogja meghatározni mikor jön a baba..nekem is volt hogy 10nappal nagyobbra mérték, aztán most meg egy nappal kisebb..az utolsó menstruáció a mérvadó szerintem!
4/4 anonim válasza:
Ha csak a hasad alja fáj, akkor nem inkább a beékelést, befordulás stb. miatt nyom egy ideget a kicsi?
A jóslófájás szerintem nem csak az alhasra érvényes, hanem éppúgy szinte az egész hasra, derékra, mint a normál fájásoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!