Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 nappal a nemvárt menszi...

5 nappal a nemvárt menszi előtt lehetséges már bármiféle jele a terhességnek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy korai még,de szerintem nem lehetetlen.Ha bárkinek van erről tapasztalata,légyszi ossza meg velem.

A ciklusaim 28 naposak.

2008. nov. 19. 14:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam voltak,és nem is áljelek lettek :))
2008. nov. 19. 14:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam annyi volt, hogy egészen addig, míg nem lettem terhes, a mensi előtt már egy héttel volt egy kis barnázás, mellfájdalom, görcs. Viszont, amikor babás maradtam, semmi nem volt, csak azt vettem észre, hogy nem jött meg.

Sok sikert!

2008. nov. 19. 14:52
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Nalam igenis volt tunet. Akcio utan 3 nappal minden aldott nap volt enyhe mensis erzes! 25.napon mar pozitiv lett a teszt es nem kellett hozza nagyito, meg hunyorgas. :) Pedig a tesztet akcio utan 12 nappal csinaltam es mar volt eleg HCG ahhoz, hogy az erzekeny teszt (first response) kimutassa. A melleim nekem neha fajtak mensi elott, neha nem, erre nem tudtam akkor alapozni, de terhesen is erzekeny volt, viszont csak nagyon picit. Elmaradt mensi utan par nappal lettek iszonyatosan erzekenyek, jobban mint nem vart mensi elott, mikor joforman meg csak a teszt volt a bizonyitek. Nekem is 28naposak a ciklusaim, vagyis voltak. :) Jajj, meg volt valami feheres kremes, testapoloszeru folyasom is.
2008. nov. 19. 14:56
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Az első válaszolótól kérdezném hogy neki mik voltak a tünetei?Utolsó válaszolónak pedig üzenem hogy nekem is menszis fájdalmaim voltak pé.után sokáig,de mára ez elmúlt,viszont tegnap délután óta én egyfolytában álmos vagyok,szinte megállás nélkül ásítok.A hasfájás totál elmúlt,néha pici szurkálást érzek.
2008. nov. 19. 15:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A menstrucióm előtt egy héttel gyakorlatilag teljesen biztos voltam a babában. Egyszerűen máshogyan éreztem magam. Sokkal hamarabb elkezdtek megduzzadni a melleim, mint máskor, menzi előtt, minden reggel émelyegtem, és én is folyamatosan hulla fáradt voltam. És valahogy tudtam, hogy sikerült!!!:))))))
2008. nov. 19. 15:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első válaszoló vagyok.Álmosság,émelygés,de ami a legfeltűnöbb volt az a mellfájdalom,és egyáltalán nem lehetett összehasonlítani a menszesz előtti fájdalommal.Ez a mell oldalánál kezdődött.A mellbimbó udvara kiszélesedett,bár sötétebb nem lett,és a mellbimbó is nagyon érzékeny lett.Ahhoz tudnám hasonlítani leginkább,mint amikor szülés után belövell a tej,és az első napokban szopizáskor nagyon érzékeny.

Nálad az első baba lenne?

2008. nov. 19. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 nappal a nem várt mensi előtt akár állva el tudtam volna aludni... Nem volt elég a napi 6-7 óra alvás, kellett a 10-12 óra legalább, de még jobb lett volna nonstop.

Üdv, azóta 37 hetes kismami!

2008. nov. 19. 16:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

:DD jaja,emlékszem,mentem a biciklivel,és azt mondtam magamban,hogy jajj csak el ne aludjak... :DD

Sztem ott legbelül lehet érezni......

2008. nov. 19. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mensi előtt egy héttel kimutatta a teszt is, igaz még halványan. De amiből egyből terhességre következtettem az az volt, hogy hánytam, álmos voltam nagyon,a kávé szagától undorodtam, és valahogy éreztem hogy nem fog megjönni. Enyhe mensi görcseim voltak, de más volt mint szokott lenni.Nem is jött meg egyáltalán. Azóta eltelt már egy pár hónap és most 30 hetes pocakos vagyok :-D
2008. nov. 19. 16:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mensi ELŐTT 3 nappal pozitívat teszteltem. Az volt a fura, hogy kék eres lett a mellem.

30 hetes kismama

2008. nov. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!