Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti pocakotokat is taperolták...

A ti pocakotokat is taperolták a családtagok, rokonok megkérdezés nélkül?

Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Anyósom kezdett el nyúlkapiszkálni már a 6.héttől..nagyon nagyon zavar, egyedül a férjemnek engedem meg, hogy bármikor simogassa, de anyósom amúgy sem tudja mindig mikor mit szabad és mi az intim. Most vagyunk 15.hetesek, azóta nem próbált meg hozzányúlni szerencsére, de remélem így is marad.
2020. jan. 13. 04:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Van aki igen, pl a férjem a fiam anyukám, bár utóbbi megkérdez előtte. Mások nem nyúlkálnak hál istennek.
2020. jan. 13. 06:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak ketten. Keresztanyu megkérdezte lehet e, neki megengedtem. De nem vitte túlzásba.

Anyám neki akart esni, neki nem engedte, meg is sértődött (nem vagyunk jóban amúgy sem).

Más nem próbálkozott.

2020. jan. 13. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, én vagyok a különc, hogy még a közvetlen rokonok is zavarnak :) Anyós meg após támadt le, végül is tűrtem, mégis nagyszülők lesznek, de azért zavart. Az anyuban érdekes mód volt annyi, hogy nem piszkálta, egyszer nyúlt hozzá, amikor én mondtam, mert mocorgott. A férjemnél meg persze elvárás, hogy simogassa meg beszéljen hozzá :)

Szerencsére idegenek még nem találták be, lehet, kicsit kiakadnék...

2020. jan. 13. 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Családtagoknak eszébe sem jutott... 😀

De férjemmel szoktunk tartani ifjúsági alkalmat és a 12 13 éves lánykák, mindig taperolni akarták, hogy hátha mozog...

Néha hagytam nekik... 😀

2020. jan. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!