Szerintetek normális ez a nagyság? 9+4 hetes kismama
Úgy félek, hogy nem fog rendesen fejlődni.
Legközelebb a 12.héten megyek, addig meg fog enni az ideg, hogy mi van.
Nekem időben fogant, mert nem lehetett máskor.
7+3 naposan 7+0 mértek. Azóta is kicsit kisebb. Nem egyformák.
Szia!
Ne aggódj szerintem. Nekem 9+2 hetesen 19.6 mm-t mértek, kérdeztem a dokit, hogy nem túl pici-e, és azt mondta, hogy nincs ezzel gond, minden rendben van (lombik baba, így pontosan tudjuk, hogy mikor fogant).
Én mégis aggódtam, így otthon gyorsan felmentem a netre, úgy tűnt, hogy irtó pici minden táblázat és mások tapasztalatai alapján is, így nagyon beparáztam. Alig telt az idő a 12. heti ultrahangig, ahol szinte biztos voltam benne, hogy már ott sem lesz, mert nem fejlődik rendesen (pedig amúgy pozitívan álltam hozzá). 12+2 hetesen mentem, és ott kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben, behozta a lemaradást, 65.6 mm-t mértek egy szuper ultrahang gépen. A gép szerint ez a CRL 12+1 hétnek felel meg, táblázatok alapján pedig már 12+6 körülinek.
Szóval minden várakozást felülmúlt :)
Ne aggódj, minden rendben lesz veletek is!
Nekem 9+3 hetesen volt 29 mm.
De ne aggódj, minden rendben van! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!