Szúró, nyilalló fájdalom az egyik oldalon normális 11 hetesen? Endometriózis műtét után.
Először tudni kell, hogy 1 éve és 3 hónapja műtöttek endometriózissal. Túl vagyok rajta, gyógyszeres kezelés, azután több hónap tisztulás, folsav, vitamin...és elsőre összejött a baba:) már az eleje óta görcsöl enyhén a hasam, a doki szerint ahogy nő, nyúlik ott ez az, azt érzem...
Méhen belül van,első vizsgálat alapján minden rendben..
pár napja szurkál, nyilal a jobb petefészek tájékán, onnan vették ki anno az endometrium darabot, vágás is van ott...attól lehet??????
A védőnőm szerint igen, de én nagyon félek, és dokihoz még később megyek..11 hetes vagyok. Hasonló tapasztalat?? Köszönöm! ( nem olyan válaszokat szeretnék, hogy menj el orvoshoz stb..mert van időpont, és védőnő szerint normális, de mégis kíváncsi lennék más anyuka véleményére is)
Védőnővel értek egyet 🙂
Tágul a méhed, nyúlnak a szalagok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!