Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztos van szívhang? Ha baj...

Biztos van szívhang? Ha baj lenne akkor már elment volna magától a baba, nem?

Figyelt kérdés

Úgy értem, van olyan hogy nincs szívhang és hetekig nem történik semmi? 11 hetes vagyok, 6 hetesen látott utoljára az orvos. Különböző körülmények miatt nem tudtam elmenni. 6 hetesen azt mondta hogy petezsák és benne magzat látható, szívhang nem volt.

Ha baj lenne akkor elvetéltem volna, nem? Most lett időpontom keddre. 8-10 hetesen hánytam, utána hányinger, most pár napja semmi.

2020. jan. 12. 09:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%
Második babámat várom és soha nem fizettem sztk-ba járok. A kötelező négy ultrahang vizsgálaton részt vettem/veszek mind ingyen mert tb alapján jár. Ezek mellett védőnő háziorvos nodokim mindegyik minden hónapban lát és mind tb alapon. Te nem tudsz elmenni sztk-ba? A 12 uh mindjárt itt van. Korzetileg amelyik korhazhoz tartozol felhivod kérsz időpontot és mész ilyen egyszerű. Meg is örülnék ha több mint egy hónapja nem látta volna a babámat doki hogy rendben van-e...
2020. jan. 12. 22:53
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem mentél vissza első vizsgálat után egy újabb terhességet igazoló ultrahangra az téged minősít.

Még szívhang se volt ahogy írtad.

Nehogy már mi legyünk a hibásak.

Számtalan kórház van ahova lehet menni bejelentkezés nélkül is rendelésre.

Eszem megáll hogy egy ennyi ésszel megáldott ember terhes.

És hiába hurrogsz le itt mindenkit,itt te vagy a felelőtlen,nem mi.

2020. jan. 12. 23:03
 23/23 anonim ***** válasza:
53%

Ha meg elvetetné az lenne a bajotok..

Nőőők... Borzasztó! 🤔😔😔😔

2020. jan. 13. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!