Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincsenek furcsa dolgaitok a...

Nincsenek furcsa dolgaitok a babavárás alatt?

Figyelt kérdés

Én rettentően szeretek fogat mosni,legszívesebben lenyelném a fogkrémet,nagyon tetszik az íze. :O

Nagyon szeretem -persze csak óvatosan - a fertőtlenítő szagát... és úgy egyáltalán mindent jó alaposan megillatolok.( párom deója,öblítők,tea...stb.)Kicsit idegesít is,mert néha már azt gondolom,nem vagyok normiális...

2008. nov. 19. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Érzékenyebb az orrod.Én mindent meg akarok szagolni, ha jó az illata, ha rossz.Tetszik h 2 km-ről megérzem a dolgokat és sokkal intenzívebben mint terhesség előtt.És a fogkrémet én is megenném:D
2008. nov. 19. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem az illatok nem mindíg jönnek be. Én is messziről érzem már a szagokat...

Most jutottam el odáig, hogy az illatmentes tusimat lecseréltem finom joghurt illatú tusira. Azért mert eddig nem bírtam elviselni az illatokat se.

Teákat iszom dögivel :D nagyon bejönn az íze...

2008. nov. 19. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség előtt horrorfilmek, azóta szerelmes-csöpögős filmek... :D
2008. nov. 19. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ez mennyire furcsa, de muszaj zoldseget, salatat, uborkat, stb ennem a legtobb (foleg fott) etel melle, kulonben hanyingerem lesz, ha mondjuk csak a sos, fuszeres csirket eszem krumplival/rizzsel, stb. Kell salata, hogy konnyebben csusszon le a kaja, mert az se nem sos, se nem fuszeres, inkabb ledus, mar ha annak lehet szamitani.
2008. nov. 19. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én reklám alatt elbőgtem magam az elején.

2008. nov. 19. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kávéztam, de most meg vagyok veszve érte, pontosabban csak az ízéért. A szagokon szerencsére már túlvagyok, de volt idő, amikor a mosogatószert, öblítőt is le kellett cserélni, mert nem bírtam elviselni. Ja, és a lakásban is fura szagokat éreztem.
2008. nov. 19. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem ettem semmi gyümölcsöt, és most meg vagyok veszve értük, utáltam a krémes sütiket, most imádom, képes vagyok hülye reklámokon elbőgni magam, eddig nem voltam síros. Őszíntén remélem, hogy mindez vissza fog állni a terhesség után, mert annyira érzékeny vagyok, hogy nem bírom magam elviselni.
2008. nov. 19. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En is imadok fogat mosni,van mikor 2x egymas utan megmosom mert imadom az izet ès ahogy habzik,imadok mosogatni mert az is habzik ès finom az illata,zuhanyzashoz vennem kellett szivacsot,mert annyira imadom a habos szivacsot h legszivesebben bekapnam,amit a legjobban szeretek az az ablak-uveg lemoso (olyan kèk lotty) illata,meg mindenfele tisztitoszerè... azota tok rendmanias vagyok :D
2008. nov. 19. 16:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Jaaaaj,látom nem vagyok egyedül a fura dolgaimmal :)

Köszi a válaszokat mindenkinek és boldog pocakosodást!

2008. nov. 20. 08:00
 10/10 anonim ***** válasza:

en addig,amig terhes nem lettem,megvesztem a csemege uborkäert.1üveget megettem csak ugy.most viszont rä sem tudok nezni...pedig pont forditva kene lennie,nem? :)ja,es en is el tudom magam mindenen bögni! :)

sok boldogsägot!

2008. nov. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!