Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visine terhesseg alatt?

Visine terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6hetes terhes vagyok jelenleg. Mig nemtudtam rola tobbszor hasznaltam visine classic szemcseppet. Mondjuk heti egyszer. Tegnap is hasznaltam... igen... tudom, hogy bolond vagyok egyet cseppentettem es utana gondoltam ra, hogy nem lehet talan terhesseg alatt. Lehet baja a babanak ettol?!

Koszi a valaszokat

2020. jan. 6. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Olvassa el a használati útmutatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát,gyógyszerészét."

Nem hiába van 1000-szer elmondva.

Olvass utána,meglepő mennyi dolog tiltott első trimeszterben.. én a Strepsils cukorkánál akadtam ki.. azt se szabad. Meg kb.semmit.

2020. jan. 6. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz,ahogy az első mondja.Kb.semmit nem szabad,még kenőcsöket sem.
2020. jan. 6. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A világon semmi bajod nem lesz tőle. Amúgy mire használod? Létezik homeopátia szemcsepp, bármikor barmenynit használhatsz belole
2020. jan. 6. 09:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Mostanában néha viszket ég... igen, beszerzek egyet! Köszi mégegyszer
2020. jan. 6. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz tőle... Ha heti egyszer használtad pláne...
2020. jan. 6. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!