Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lehet fura a kérdésem, de tényleg nem tudom. December 25.-én jött meg utoljára december 22.-éig szedtem fogamzásgátlót. Azóta nem szedek azóta védekezés nélkül szexeltünk párommal.
Lehetek terhes?
Illetve 2 napja átlátszó nyákom van.
Előre köszi a válaszokat.
2020. jan. 4. 14:21
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de azért tapasztalatokra is kíváncsi lennék. Nem tudom mennyire valószínű stb. :)
2020. jan. 4. 17:31
3/6 anonim válasza:
Mivel már nem szeded a gyógyszert, nem vagy védett. Védekezés nélkül szexeltek. Ezen mit kell magyarázni?
4/6 A kérdező kommentje:
Azt, hogy mivel most múlt el ez lehetséges biológialiag?
Nem csak akkor van rá esély ha peteérésem van és ha ezt számolgatom az január 8 körül lenne.
2020. jan. 4. 18:42
5/6 anonim válasza:
Simán lehet hamarabb is peteérésed mint ahogy te vagy az appok kiszámolják. A tested nem egy óramű...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem baba van a dologban. :)
2020. jan. 5. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!