Terhesség miatt elmaradt menzesz?
Kedves anyukák ,hölgyek. Mindenképp orvoshoz megyek mielőtt felelőtlen tininek gondolna bárki is ,de tapasztalatokra vagyok kíváncsi. 2019 szeptemberében váltottam fogamzásgátlót másikra ( Daylette) mely első levél beszedése utána volt megvonásos vérzés. Utána második levelet beszedtem majd folytattam rögtön a harmadikkal ( orvossal konzultáltam hogy engedett e, az miatt hogy kimaradjon a vérzés, halaszthatatlan esemény miatt). Így ugye elmaradt a megvonásos vérzés. Viszont harmadik levél beszedése után sem jött "meg". Ezt már rendesen szedtem,nem késleltettem a "menzeszt ". Most fogy el a 4ik levél hétfőn kellene lennie vérzésnek. Ha nem lesz természetesen megyek a dokihoz.
Arra lennék kíváncsi ez így lehet e akar baba? Nem bánnám , csak mivel 10 éve szedem gyógyszert sosem fordult elő ilyen érdekelne valaki tapasztalt e hasonlót? Tesztet nem vettem mert megvárom mostmár a hétfőt.
Ui: rendesen megadott időben pontosan vettem be minden tablettát ,nem szedtem egyéb gyógyszert beteg sem voltam.
Bocsi ha hosszú lett. 28 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!