Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség miatt elmaradt menzesz?

Terhesség miatt elmaradt menzesz?

Figyelt kérdés

Kedves anyukák ,hölgyek. Mindenképp orvoshoz megyek mielőtt felelőtlen tininek gondolna bárki is ,de tapasztalatokra vagyok kíváncsi. 2019 szeptemberében váltottam fogamzásgátlót másikra ( Daylette) mely első levél beszedése utána volt megvonásos vérzés. Utána második levelet beszedtem majd folytattam rögtön a harmadikkal ( orvossal konzultáltam hogy engedett e, az miatt hogy kimaradjon a vérzés, halaszthatatlan esemény miatt). Így ugye elmaradt a megvonásos vérzés. Viszont harmadik levél beszedése után sem jött "meg". Ezt már rendesen szedtem,nem késleltettem a "menzeszt ". Most fogy el a 4ik levél hétfőn kellene lennie vérzésnek. Ha nem lesz természetesen megyek a dokihoz.

Arra lennék kíváncsi ez így lehet e akar baba? Nem bánnám , csak mivel 10 éve szedem gyógyszert sosem fordult elő ilyen érdekelne valaki tapasztalt e hasonlót? Tesztet nem vettem mert megvárom mostmár a hétfőt.

Ui: rendesen megadott időben pontosan vettem be minden tablettát ,nem szedtem egyéb gyógyszert beteg sem voltam.

Bocsi ha hosszú lett. 28 éves nő

#terhesség #fogamzásgátló #vérzés elodázás
2020. jan. 4. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem tartasz szünetet, nem csökken a védettség. Ezt nyilván te is tudod. Így nem is értem, miért a terhesség az első tipped.
2020. jan. 4. 09:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak hasonló tapasztalt érdekelt volna. Tudom hogy nem csökken. Viszont az utána levő vérzés sem jelentkezett ez miatt gondoltam esetleg babára,hogy mégis az lehet.
2020. jan. 4. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Azért annak nagyobb az esèlye, hogy kimarad egy vérzés, ha játszol a ciklussal, mint a védekezés melletti terhesség.
2020. jan. 4. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Ha terhességre gyanakszol, miért nem csinálsz egy tesztet? Nem is értem.
2020. jan. 4. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!