Elmennétek mindenórás terhesen temetésre?
Figyelt kérdés
Nem közeli családtagom, a párom nagybátyja. Én úgy érzem, ott a helyem, de kicsit felek, hosszú temetés lesz és nincs ülőhely, meg én nem akarok magammal és az állapotommal semmi feltűnést kelteni a gyászolók között hogy velem foglalkozzanak, jól vagyok-e, stb. Kicsit már nehezen ácsorgok, sokat keményedek és nem akarok kimenni sem, kellemetlennek érzem...egyszerűen nem tudom, mit tegyek. Párom nem várja el, de tudom, hogy jólesik neki amikor támogatom lelkileg. Hogy illene?2020. jan. 1. 16:12
11/14 anonim válasza:
Nem értem a lepontozás okát kérdező, de te magad írtad, hogy nehezen acsorogsz, kememyedsz és nem akarsz feltűnést a temetesen.
Írták, ne menj el, mert nem csak azzal tudod támogatni a párod, mellesleg, ha neki fontosabb, hogy te elmenj a rokona temetesere, hogy bármikor szulhetsz, hát... Az nem pár. Persze nem mondja, te meg azt hiszed menned kell... Szerintem most helyezd előtérbe, hogy nemsokára anyuka leszel, pihenj, hisz nem tudod a szülés mennyi energiát vesz ki belőled, nem tudod előre, hogy mennyit fogsz vajudni stb.
12/14 A kérdező kommentje:
Én soha nem pontozok.
2020. jan. 1. 17:14
13/14 A kérdező kommentje:
Megvárom, hogy hogyan érzem magam aznap. Csináltattam koszorút, a családhoz a temetés után mindenki elmegy egy picit, ott biztos megjelenek részvétet kifejezni, a temetést magát lehet, hogy kihagyom. Köszi a válaszokat. Aki pontoz, nem tudom miért teszi, számomra semmi értelme, a válaszok elolvasásának van csak.
2020. jan. 1. 17:21
14/14 anonim válasza:
En nem mentem el, pont ezért. Nem tudtam volna vegigallni. Ráadásul aznap végül az eső is szakadt. Menjen a férjed és adja át a részvét üzenetet a közvetlen hozzátartozóknak. Nem fognak megharagudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!