Első trimeszterben az autózás mennyire veszélyes? Okozhat vetélést a 10-11. hét környékén, mondjuk a rázkódás miatt?
Figyelt kérdés
Kétszer másfél órás autóút van mögöttem, amikor bevállaltuk, hogy lemegyünk a családhoz az ünnepekre, igazából meg sem fordult bennem, hogy árthatok a magzatnak. Viszont az autóút közben ahogy éreztem a rázkódást, elkezdtem kattogni azon, hogy talán ki kellett volna hagyni az utazást. Autópályán mentünk, vagyis nem nagyon zötyögős úton, de mégis végig "rezgett" a testem. Arra nézve találtam infot, hogy a hosszú autóút pl trombózist okozhat, meg milyen fontos a has védelme az övterelővel, de vajon a rázkódás, zötykölődés mennyire ártalmas? Most nagyon emésztem magam, hogy hogy lehettem ilyen felelőtlen.2019. dec. 29. 15:41
11/15 anonim válasza:
A fiammal magam vezettem még reggel a kórházba. Soha semmi bajom nem volt. Most sajnos veszélyeztetett vagyok, 7 héten vérzés, méhlepény, stb. miatt. Kb 10-11-ig hétig éreztem, hogy maga a vezetés megerőltető, így azt hanyagoltam, de az autóban ülés maga nem okozott gondot még így sem. Már betöltöttem a 4. hónapot és már a vezetés se gond.
12/15 anonim válasza:
Túlparázod
Én naponta ingáztam nem autópályàn 37 hétig / fele kátyús erdei úton volt/ 1:20 volt oda és vissza...
Túlvittem terminuson is a babàt
13/15 anonim válasza:
8. hónapig dolgoztam. Napi 80km-t autóztam. Semmi baja a kislányomnak. 18 hónapos már.
14/15 anonim válasza:
Áhhhh!Semmi bajotok nem lesz.Be@aszna ha még kocsiba sem lehetne ülni.Engem még a mentő is úgy vitt be szülni,hogy szó szerint átugratott a bukkanókon.😂😂😂Naa az nem esett jol.Most 3 hetes a kislányom.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. valószínűleg túlgondoltam a dolgot. :)
2019. dec. 30. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!