Miért viselkednek így a mai kismamák/anyukák?
Egyre jobban azt látom, hogy a várandós nők, újdonsült Anyák úgy viselkednek, mintha az Anyaságért kitüntetés járna, és mekkora áldozatot hoznának!
Nekem is van babám, mégsem úgy viselkedem mintha szuper mami lennék,de közben mártirt csinálok magamból...
Példa:
Facebook posztok, kéretlen okoskodó " jó tanácsok", amikor más Anya egy várandósnak azt mondja " maaajd ezt meg azt megtudod"... Ezt pl én ezerszer megkaptam, hogy " addig pihenj amíg tudsz, mert évekig nem fogsz"... Gyönyörűen végig alussza az éjszakát a fiam pici kora óta, sosem volt az az extrán sírós vagy nyűgös.
Ez csak egy példa volt, nem erre írtam a kitüntetéses dolgot.
De a #fittmamivagyok #anyavagyok #dolgozoanyavagyok netes szennyek szerintem kb ezért kiálltanak
Szerintem neked úgy zusammen bajod van más anyákkal.
Ha fitt akkor az a baj, ha dolgozik akkor az, ha pedig javasolja hogy pihenj akkor meg az.
Nézd, az én fiam kb végig üvöltötte az első 3 hónapot, és utána sem lett sokkal jobb. Ha valaki egy ilyen gyerek mellett fitt tud lenni, az joggal büszke magára. Nekem nem ment. És szíve joga megosztani ezt a nyilvánossággal. Én mondjuk nem osztok meg kb semmit, de az más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!