14 hetes kismama vagyok, második babával, néha fekve este mintha éreznék valamit, de most 2 napja nem éreztem semmit, szerintetek menjek el orvoshoz vagy még korai sokszor érezni? Ki mikor érezte a második babáját?
2019. dec. 26. 23:12
1/10 anonim válasza:
14 hetesen senki nem érez magzatmozgást.
2019. dec. 26. 23:14
2/10 anonim válasza:
#1, de, van, aki érez. Az elsőt 14, a kicsiket 13 hetesen éreztem hátsó fali lepénnyel.
Kérdező, ilyenkor picik még, el tudnak bújni jobban. Szerintem nyugodtan várj pár napot.
2019. dec. 27. 00:51
3/10 anonim válasza:
14 hetesennelég korai.Én 18-19 hetesen éreztem először valamit!
2019. dec. 27. 04:07
4/10 anonim válasza:
Érezheted, de még annyira bizonytalan, hogy ebből következtetéseket levonni nem szabad. Hónapok múlva kell érezni minden nap.
2019. dec. 27. 06:30
5/10 anonim válasza:
Akár első akár sokadik baba, nem kötelező ilyen korán érezni, kb 20. hétig átlagosan mindenki elkezdi érezni. Van aki már 13 hetesen, de van aki csak 18. Nem kell aggódni :)
Nekem még csak egy gyermekem van, 13 etesen már volt furcsa dolog, de csak 17 hetesen jöttem rá, hogy ő moccant. 17. hétig talán két alkalommal éreztem valamit, de csak akkortól volt egyértelmű napi szintű mocorgás :)
Türelem, fogja ő még kirúgni a ház oldalát :D
2019. dec. 27. 07:13
6/10 anonim válasza:
12 hetesen éreztem már 1.
Viszont nem minden nap..
Ilyenkor még nagyon picik, csak a nagy pörgés- forgást lehet nagyon halványan érezni, ha lehet.( ez soktényező,, első babát 18-19 hetesen éreztem)
Vannak napok, amikor egyébként sem aktívak.
Persze lehet baj is.. nem lehet sosem kizárni.
Egyik fb-cscoportban 37 hetesen nst-re ment az anyuka és nem volt szívhang
Baj bármikor lehet, de így nem lehet várandósság alatt sem élni.
2019. dec. 27. 07:22
7/10 anonim válasza:
Erezheted, de minden nap csak a 20-21.het utan kell . Addig nem fog minden nap bejelentkezni.
2019. dec. 27. 07:44
8/10 anonim válasza:
Lassan 17 hetes vagyok és semmi. Az uh—n a múlt héten is úgy trappolt a doki alig tudta lemérni, de én semmit nem érzek. Mellső fali lepényem van, és az esetek nagy részében háttal kifelé fekszik vagyis befelé rugdos, kapálózik. A fiamat ennyi idősen már érzetem napi szinten sőt a 18. héten ha hanyatt feküdtem látszott is. De nála teljesen más volt minden (hátsó fali lepény, 32 hétig haránt fekvés)
2019. dec. 27. 07:49
9/10 anonim válasza:
Még korai másodiknál is. Persze van, aki előbb érzi, de nem kell megijedni. A méhlepény elhelyezkedésétől is függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!