Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második gyereknél hamarabb...

Második gyereknél hamarabb kerekedik a pocak?

Figyelt kérdés
Szoptatok még és nemrégiben volt az 1. Menstruációm szülés óta. Egy hónap kihagyás, majd decemberben újra megjött. De néhány hete az összes nadrágom szorítani kezdett. Nem is foglalkoztam vele, de ma szembesültem vele hogy kerekedik a pocakom. Veszek tesztet, de így szenteste nem nagyon van rá lehetőség. Egyelőre nincs semmi tünetem.. Mégis motoszkál bennem a gondoltam...Egyébként nem ettem tele magam mielőtt bárki ezzel jönne. (1 éves virgonc mellett nem egyszerű). Másnál is előfordult hogy megjött szoptatás alatt,de mégis terhes volt?
2019. dec. 24. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hamarabb kerekedik. Most 32 hetesen kb. akkora a hasam, mint mikor az elsővel szülni mentem. 10 hetesen már kerekedő kis terhes pocakom volt, testhezálló felsőben egyértelmű volt.
2019. dec. 24. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal hamarabb meglátszott a második tethesség mint az első.
2019. dec. 24. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal hamarabb.
2019. dec. 24. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, sokkal előbb látszott!Az elsőnél a 6.hónapban kezdett látszani, a másodiknál már a 3.-4.hónapban.
2019. dec. 25. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is hamarabb látszik most. 16 hetesen akkora hasam van mint a fiammal bőven fél időn túl. De nem csak a második miatt elméletileg. A fiam majd végig harántos volt, elfért keresztben, hátsó fali lepény mellett. Most melső fali lepényem van és nincs is oldalán a baba.

De ha azt mondod decemberben még meg volt, ha terhes is vagy max puffadást látsz.

2019. dec. 25. 05:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem igen.

De nem ennyire.

8 hetesen semmi.. 12 hetesen minden jó volt, láttam. 16 hetsen viszont akkora volt, mint elsőre 18-19.

32 hetsen akkora, mint 34-35 volt első alkalommal / de a baba is 2 héttel nagyobb, mint nővére volt/

2019. dec. 25. 06:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. 20.heten nem látszott, 35.hétes is felidősnek gomdoltak. És nem vagyok dagadt.
2019. dec. 25. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!